George Simion rupe tăcerea după ce mai mulţi activişti AUR au fost călcaţi în picioare la Chişinău: O agresivitate ieşită din comun -EXCLUSIV

George Simion a venit cu lămuriri după ce mai mulţi activişti ai formaţiunii politice a cărei lider este au fost călcaţi în picioare de către carabinierii din Chişinău.

05 iul. 2021, 22:37
George Simion rupe tăcerea după ce mai mulţi activişti AUR au fost călcaţi în picioare la Chişinău: O agresivitate ieşită din comun -EXCLUSIV

George Simion rupe tăcerea după ce mai mulţi activişti AUR au fost călcaţi în picioare la Chişinău. Liderul AUR spune că incidentul a pornit la ordinea lui Igor Dodon, care nu ar dori unirea cu România.

George Simion rupe tăcerea după ce mai mulţi activişti AUR au fost călcaţi în picioare la Chişinău: O agresivitate ieşită din comun

„Românii din Italia ne-au susţinut, aveam 33,5%. Nici Florn Cîţu nu mai e iubit de poporul din Diaspora, nici măcar Rareş Bogdan. Văd şi românii plecaţi în pribegie peste hotare. Noi suntem naţionalişti. Vrem Basarabia înapoi, noi vrem şi în parlamentul de la Chişinău. Noi suntem singurii care ne luptăm cu Dodon.

Activiştii AUR au fost goniţi de carabinerii de la Chişinău, călcaţi în picioare, o agresivitate ieşită din comun. Ca să vezi tricolorul călcat în picioare de nişte neaveniţi nu prea e bine. Se poartă ca nişte brute, dar noi nu abandonăm. Ţara nostră e mare, de la Nistru până l a Tisa. Am interdicţie în Republica Moldova, din anul Centenarului când am făcut un marş de la Piaţă. Nu am voie să trec Prutul. Nicio problemă, trec PRutul politic.

Noi suntem Proeuorpeni, una care să vrea binele popoarelor din Europa, luptăm pentru o europă Creştină. De aceea ne-am mobilizat. Suntem acolo, lângă liderii polonezi, italiani şi lângă toţi patrioţii din Europa. Dacă vom merge cu forţe anti-naţionale ca domnul Cîţu vom ajunge la dezastru”, spune George Simion, în exclusivitate pentru România TV.

Preşedintele AUR George Simion i-a adus o serie de acuze premierului Florin Cîţu, în direct la România TV, în dialog cu Victor Ciutacu.

George Simion a reacţionat după ce Florin Cîţu i-a răspuns la o interpelare din Parlament pe tema terenurilor împădurite care i-au fost retrocedate familiei premierului, susţinând că această retrocedare s-a făcut preferenţial, familia Cîţu alegându-şi terenul.

„Noi nu avem nicio problema cu retrocedarile, atata timp cat sunt legale. Familia domnului Citu si-a ales padurea, cele 50 pana la 75 de hectare, langa partia de schi si lacul de la Voineasa si este foarte suparat cand il prindem si il interpelam in Parlament.

Asta e o prostie, ca aparam noi comunistii, nu stiu ce insinueaza domnul Citu. A zis ca a luat si va mai lua, dar nu cred, atata timp cat suntem si noi in Parlament. Acum stie toata tara de acele retrocedari, ii e frica mereu cand ne vede si d-asta fuge, pentru ca pe noi nu ne ingenuncheaza. Mereu minte si vrea sa ne asocieze cu PSD, dar nu PSD e la putere, ci dansul. Eu am 34 de ani, ce comunisti sa apar eu?”, spune liderul AUR.

Citeşte şi: George Simion, despre legalizarea canabisului în România: „Cea mai mare problemă în acest moment este reprezentată de poliţiştii care patronează consumul de canabis în mod ilegal”