George Simion s-a cununat religios cu Ilinca. Slujba a fost ţinută de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului

George şi Ilinca Simion s-a cununat religios la Măciuca, în cadrul unei ceremonii sfinţite de 40 de preoţi, în frunte cu IPS Teodosie.

27 aug. 2022, 13:33

Cununia religioasă a cuplului Ilinca şi George Simion a început în jurul orei 12.30, într-un moment în care pe platoul amenajat special pentru nuntă sosiseră deja aproximativ 2.000 de invitaţi.

La puţin timp după începerea slujbei, agitaţia printre invitaţi a fost stârnită de propagarea ştirii că pe adresa poliţiei a sosit un email care anunţa plasarea unei bombe în locul unde se ţine nunta, însă slujba cununiei nu a fost perturbată nicio clipă, în ciuda ameninţării.

Citeşte şi Cele mai frumoase tradiţii de nuntă, respectate cu sfinţenie de George Simion. După ce a fost bărbierit cu toporişca, liderul AUR a mers să-şi peţească nevasta. Imagini inedite de la pregătirile pentru nunta anului

De asemenea, în timpul ceremoniei religioase una dintre naşe, însărcinată în opt luni, a leşinat lângă mireasă, cel mai probabil din cauza căldurii, anunţă România TV.

Participarea la sărbătoarea de nuntă se face pe bază de brăţări, inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi cu mesajul „Uniţi din iubire”. Meniul oferit celor 10.000 de nuntaşi include două tone de tocană de vânat (căprior, mistreţ), 30.000 de mici, 40.000 de sarmale, 40 de berbecuţi, iar alţi zece făcuţi la ceaun, dar şi tradiţionalul bulz.

Citeşte şi VIDEO Peţit cu peripeţii, George Simion şi-a căutat mireasa prin toată casa. Soacra a vrut să-i dea altă fată cu care să se însoare