George Simion şi Diana Șoșoacă s-au bălăcărit în Parlament. „Nu vă este ruşine? Plecaţi din Senat!” VIDEO

Un nou scandal pe holurile Parlamentului i-a avut ca protagonişti pe George Simion și Diana Șoșoacă. Cei doi s-au intersectat în Senat, în timp ce ambii transmiteau live imagini pe Facebook.

20 sept. 2023, 13:29
George Simion şi Diana Șoșoacă s-au bălăcărit în Parlament. „Nu vă este ruşine? Plecaţi din Senat!” VIDEO
George Simion şi Diana Șoșoacă s-au bălăcărit în Parlament. "Nu vă este ruşine? Plecaţi din Senat!"

George Simion şi Diana Șoșoacă s-au bălăcărit în Parlament. Liderul AUR aduna semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Marcel Ciolacu și a abordat-o pe fosta colegă de partid, care însă nu a semnat lista. Actuala senatoare S.O.S. România i-a cerut lui George Simion să se ducă în Camera Deputaților.

Citeşte şi: Deputatul AUR Antonio Andrușceac, despre acuzațiile de viol de la tabăra tineretului partidului: ”Eu cred că e o înscenare. Noi dăm toate detaliile”

Diana Șoșoacă: Ăsta are tupeu, băi frate! Ia să vezi… Bună ziua, domnule Simion, de ce ați venit în Senat?

George Simion: Să strâng semnături pentru demiterea lui Ciolacu. Ne trebuie 117 parlamentari.

Diana Șoșoacă: Pentru demiterea lui Ciolacu… Dar contra violurilor, ce spuneți?

George Simion: Asta este o minciună de-a sistemului. Doamnă, semnați sau nu semnați?

Diana Șoșoacă: Este o minciuna? Da? A sistemului? Dar nu vi se pare anormal ca membrii dumneavoastra sa acuze o fata de 17 ani ca ea e vinovata ca membrii dumneavoastra au violat-o?

George Simion: Nu există membri AUR, informați-vă. Deci nu semnați moțiunea?

Diana Șoșoacă: Dar cum vă permiteți să acuzați o fată că ea e vinovată că voi ați îmbătat-o și ați violat-o?

George Simion: Doamna senator face ce știe ea… Dacă nu vrea să semneze…

Diana Șoșoacă: Cum e posibil să veniți în Senat, după ce membrii dumneavoastră au violat o fetiță de 17 ani? Stricați ședința Senatului! Nu vă este rușine? Plecați afară din Senat că aveți treabă la deputați! Nu mai munciți? Vă rog frumos, ieșiți afară! Cereți-vă iertare de la fetița pe care ați acuzat-o că ea este de vină! Duceți-vă în Camera Deputaților, unde este treaba dumneavoastră!

George Simion: Nu erau membri AUR, doamnă, mai informați-vă. Doamnă, eu vă respect, nu mai țipați așa! Nu mai mințiți!

Citeşte şi: Diana Șoșoacă, declarații halucinante despre ce se întâmplă în Casa Poporului! ”Parlamentari cu tot felul de consiliere. Îmi e și frică să mai deschid o ușă”

Replicile dintre cei doi vin după ce o fată de 17 ani din Slobozia a mers pe 16 septembrie la sapital, unde a susținut că a fost agresată sexual în hotelul în care a fost cazată în timp ce participa şcoala de vară a AUR, organizată la Neptun-Olimp.AUR a transmis că va colabora cu forțele de ordine și că va pune la dispoziția listele de participanți și imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din hotel.

VIDEO (d ela min. -1:32:45)