EXCLUSIV George Simion şi Gelu Vișan, scandal în direct la România TV: „Eşti un nesimţit și un prost. Eşti un golan şi un derbedeu”

O replică a scandalului din Parlament, dar la o scară mult mai mică din cauza distanţării sociale, a avut loc marţi seară la România TV. Gelu Vişan şi George Simion şi-au lansat "vorbe grele" în direct la Victor Ciutacu

08 feb. 2022, 22:12
EXCLUSIV George Simion şi Gelu Vișan, scandal în direct la România TV: „Eşti un nesimţit și un prost. Eşti un golan şi un derbedeu”

George Simion a fost ținta jignirilor lui Gelu Vișan, fost în PD și PMP, marți seara, la România TV. George Simion a fost numit ”golan”, ”derbedeu”, ”nesimțit” și ”prost” de către Vișan, după ce liderul AUR l-a acuzat că a fost condamnat pentru viol și grațiat de Emil Constantinescu.

EXCLUSIV George Simion: „Am greşit şi ştiu că voi fi sancţionat, dar nu regret că l-am făcut hoţ pe Virgil Popescu”
În emisiune a intervenit și Claudiu Târziu, celălalt co-președinte al AUR, iar Vișan a dezvăluit că acesta i-ar fi cerut să intre în AUR, dar a refuzat oferta din cauza lui Simion.

”Gelu Vișan: George Simion, ești un nesimțit și un prost. Mă, prostule! Nu-i permit acestui golan să își bată joc de imaginea mea. Ești un golan și un derbedeu.

George Simion: E nebun la cap!

Gelu Vișan: Nu îmi spune mie că am fost condamnat și grațiat! Băi, nesimțitule! Dacă eram eu, îi dădeam un cap în gură. M-a sunat Claudiu Târziu să vin în AUR și i-am zis că nu vin din cauza papagalului ăsta de George Simion.

Claudiu Târziu: Ați vorbit vreodată cu mine la telefon în viața asta? Domnule Vișan, ați băut ceva în seara asta?

Gelu Vișan: Da, la telefon.

George Simion, interzis la LIVE-uri din Parlament: „Ciocu’ mic şi joc de glezne, este Ciucă la butoane” VIDEO

Claudiu Târziu: Eu nu am vorbit în viața mea cu Gelu Vișan, nu aveam de ce să îl chem în AUR pentru că nu spune nimic. Bă, dar ce minciună poate să spună, auzi?!”, au fost replicile de la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Simion a declarat că aşteaptă procurorii „cu pâine şi sare” pentru a le arăta probele cu privire la incidentul din Parlament care îl implică pe el şi pe ministrul Energiei Virgil Popescu. Co-preşedintele AUR a adăugat că probele pe care le va prezenta arată cum „ministrul Virgil Popescu spune – hai loveşte-mă, hai loveşte-mă şi mă împinge”.

Parchetul General a anunţat, marţi, că s-a autosesizat şi a deschis dosar penal pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce liderul AUR l-a agresat pe Virgil Popescu, chiar la tribuna Parlamentului. Procurorii precizează că dosarul a fost deschis în urma incientului dn Parlament.