George Stanca, ULTIMELE CUVINTE: ce şi-a dorit înainte SĂ MOARĂ. Scriitorul a fost ÎNMORMÂNTAT la Cimitirul Bellu din Capitală

George Stanca a fost înmormântat, joi, la Cimitirul Bellu din Capitală, cu lucrurile pe care le-a iubit cel mai mult: pălăria, fularul cu însemnele echipei de fotbal Rapid, tricolorul românesc şi o iconiţă cu Maica Domnului.

07 feb. 2019, 14:56
George Stanca, ULTIMELE CUVINTE: ce şi-a dorit înainte SĂ MOARĂ. Scriitorul a fost ÎNMORMÂNTAT la Cimitirul Bellu din Capitală

Elena Stoica, soţia fostului scriitori şi jurnalist, a mărturisit care au fost ultimele sale cuvinte înainte să treacă în nefiinţă.

George Stanca A MURIT. Cunoscutul scriitor şi ziarist suferea de o BOALĂ TERIBILĂ

„Înainte să moară a cerut să fie dus la terapie, pentru că îşi doreşte să trăiască. Era tonic şi energic. Nu am crezut că o să-l pierdem. Medicii au fost mai mult decât medici, au fost oameni! Au plâns când a murit. George făcea glume cu ei.”, a mărturisit Elena Stanca pentru Click!.

George Stanca, ultimul articol scris înainte de MOARTE. „Iertaţi-mă!”

Zeci de coroane de flori au fost depuse la căpătâiul ziaristului, aduse de  cei care l-au iubit și apreciat, printre aceștia fiind Gheorghe Zamfir, Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Păunescu și Mugur Isărescu. Mormântul lui George Stanca se află lângă cel al regretatului actor Puiu Călinescu.