George Stanca, ULTIMELE CUVINTE: ce şi-a dorit înainte SĂ MOARĂ. Scriitorul a fost ÎNMORMÂNTAT la Cimitirul Bellu din Capitală

George Stanca a fost înmormântat, joi, la Cimitirul Bellu din Capitală, cu lucrurile pe care le-a iubit cel mai mult: pălăria, fularul cu însemnele echipei de fotbal Rapid, tricolorul românesc şi o iconiţă cu Maica Domnului.

07 feb. 2019, 14:56
George Stanca, ULTIMELE CUVINTE: ce şi-a dorit înainte SĂ MOARĂ. Scriitorul a fost ÎNMORMÂNTAT la Cimitirul Bellu din Capitală

Elena Stoica, soţia fostului scriitori şi jurnalist, a mărturisit care au fost ultimele sale cuvinte înainte să treacă în nefiinţă.

George Stanca A MURIT. Cunoscutul scriitor şi ziarist suferea de o BOALĂ TERIBILĂ

„Înainte să moară a cerut să fie dus la terapie, pentru că îşi doreşte să trăiască. Era tonic şi energic. Nu am crezut că o să-l pierdem. Medicii au fost mai mult decât medici, au fost oameni! Au plâns când a murit. George făcea glume cu ei.”, a mărturisit Elena Stanca pentru Click!.

George Stanca, ultimul articol scris înainte de MOARTE. „Iertaţi-mă!”

Zeci de coroane de flori au fost depuse la căpătâiul ziaristului, aduse de  cei care l-au iubit și apreciat, printre aceștia fiind Gheorghe Zamfir, Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Păunescu și Mugur Isărescu. Mormântul lui George Stanca se află lângă cel al regretatului actor Puiu Călinescu.


loading...
Partenerii noștri