George e tată de băiat, după o noapte grea în spital

George se poate considera cel mai norocos bărbat. Soţia lui a născut şi i-a oferit primul fiu luni noapte, iar cântăreţul a fost alături de ea în toată această perioadă.

28 mart. 2017, 08:19

Artistul George şi soţia lui, Ramona, au devenit părinţi, iar de fericire, artistul a dat tuturor vestea pe contul său de socializare, dis-de-dimineaţă, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Andreea Bălan s-a căsătorit

„Personalitate puternică bebe mic. Ce atâtea scenarii şi programări? Când a vrut el, a venit. Şi a venit perfect sănătos, tras ca prin inel. Sunt extrem de fericit şi îi mulţumesc soţiei mele pentru băieţelul nostru care s-a nascut în noaptea asta. Să fiţi iubiţi!” a fost mesajul artistului din această dimineaţă.

Acesta s-a fotografiat chiar lângă sala de naşteri, la scurt timp după ce Ramona a născut. În cameră încă erau doctori care aveau grijă ca totul să decurgă în regulă.

Citeşte şi Andreea Bălan a făcut anunţul care îl va face fericit pe George Burcea. „Mă mai gândesc la un copil, doi”

Uitându-ne la cearcăne, ne putem da seama că a avut o noapte lungă, în care a susţinut-o pe soţia lui şi i-a fost alături în fiecare moment.

George Papagheorghe şi Ramona Prodea sunt căsătoriţi din vara anului 2013. Fiica artistului, Karina, a împlinit opt ani pe 13 noiembrie 2016, iar cea a Ramonei, Ilinca, are 14.