George Ţucudean, prima lovitură dată în AFACERI. Investiţie majoră în Transilvania

George Țucudean, retras din fotbal la doar 29 de ani, și bunicul său, Gheorghe Cosma, unul dintre miliardarii României, sunt implicați într-o investiție inedită în localitatea Sebiș, din județul Arad, și în orașul Arad.

22 oct. 2020, 08:33
George Ţucudean, prima lovitură dată în AFACERI. Investiţie majoră în Transilvania

George Țucudean este acționar la mai multe firme, alături de bunicul său, iar cei doi sunt implicați într-o investiție pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Enel X România, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, a instalat marţi trei sisteme de panouri fotovoltaice în localităţile Sebiş şi Arad, iar investiția depășește 500.000 de euro.

George Ţucudean s-a retras la doar 29 DE ANI. Tragedia lui Patrick Ekeng l-a făcut să spună „STOP!”

„Proiectele, de care vor beneficia firmele Gema Superb, Masofma şi Gemi Center, presupun amplasarea a 1.500 de panouri fotovoltaice pe acoperişurile clădirilor celor trei operatori economici, precum şi instalarea de soluţii de infrastructură electrică şi staţii JuicePole de încărcare pentru vehiculele electrice”, anunță Enel X.

Cele trei companii aparțin lui George Țucudean și bunicului lui, iar sistemul va ajuta la reducerea cu 114,2 tone pe an a emisiilor de dioxid de carbon.

„Optimizarea consumului energetic este foarte importantă pentru un centru comercial şi sportiv, iar soluţia propusă este una potrivită nevoilor noastre. În acelaşi timp, clienţii noştri sunt deschişi către mobilitatea electrică, unii dintre ei fiind deja posesori de autovehicule electrice, aşadar am inclus în planul nostru şi soluţii de încărcare a acestor vehicule”, a declarat George Ţucudean.

Gheorghe Cosma are o avere estimată la 25-35.000.000 de euro, conform revistei Capital.

George Țucudean și familia au în total 12 afaceri, printre care un hotel de 5 stele, o podgorie de 80 de hectare, un centru spa, o firmă de mobilă care în 2018 a vândut de 60 de milioane de euro, un ștrand, ferme de porci și vite, țesătorii și tâmplării.


loading...
Partenerii noștri