George W.Bush, operat de urgenţă pe INIMĂ din cauza unei artere blocate

Fostul preşedinte american Geroge W. Bush a fost internat în spital marţi pentru a i se insera un stent, după ce medicii au descoperit că are o arteră blocată.

06 aug. 2013, 13:53
George W.Bush, operat de urgenţă pe INIMĂ din cauza unei artere blocate

George W.Bush, fostul preşedinte american, a fost internat, marţi, în spital unde urmează să i se monteze un stent după ce medicii au descoperit un blocaj într-o arteră, informează CNN,citându-l pe purtătorul de cuvânt al lui Bush.

La examenul medical anual, medicii au descoperit „un blocaj într-un dintre arterele care irigă inima”, a mai spus purtătorul de cuvânt al fostului şef de la Casa Albă. „Procedura a decurs foarte bine, fără complicaţii, iar preşedintele a fost operat la „Texas Healt Presbyterian Hospital”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Acesta a adăugat că „preşedintele Bush este într-i stare foarte bună şi este nerăbdător să se întoarcă mâine (miercuri, n.r.) acasă şi să-şi reia programul zilnic. El este recunoscător echipei de medici care îl îngrijeşte. Mulţummeşte familiei, prieteni şi concetăţenilor săi pentru urările de bine. De asemenea, îi încurajează pe toţţi să meargă să îşi facă controale medicale în mod regulat”.