Georgiana Lobonț, apel disperat pe rețelele sociale: „Am aflat că are o formă extrem de rară și agresivă de cancer osos”

Georgiana Lobonț, apel disperat pe rețelele sociale. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, iar pierderea sarcinii a sensibilizat-o foarte mult. De această dată, i-a rugat pe cei care o urmăresc să doneze pentru un băiețel, care suferă de o boală gravă.

18 aug. 2023, 09:08
Georgiana Lobonț, apel disperat pe rețelele sociale: „Am aflat că are o formă extrem de rară și agresivă de cancer osos”
Georgiana Lobonț, apel disperat pe rețelele sociale

Georgiana Lobonț, apel disperat pe rețelele sociale. Vedeta a publicat pe contul său de Instagram un mesaj prin i-a rugat pe fanii săi să doneze pentru un băiețel pe care viața l-a pus de încercare încă de la o vârstă fragedă.

Citește și: Georgiana Lobonţ, mesaj ciudat după ce a pierdut sarcina: „Nu sunt supărată deloc. Viaţa merge mai departe. Așa a fost să fie”

Georgiana Lobonț, apel disperat pe rețelele sociale

Micuțul suferă de cancer, iar părinții săi nu dispun de banii necesar pentru a-l salva, astfel și-au spus povestea pe internet, iar mesajul a ajuns și la urechile vedetei, care fără să stea pe gânduri l-a trimis mai departe.

Viața alături de Bogdan al nostru este acum despre luptă, despre zbucium, despre zâmbet și despre fericire, pe care și-o dorește în fiecare secundă. Și care, pentru el, înseamnă un dram de sănătate.

Într-o zi de început de iulie, am aflat că Bogdan are o formă extrem de rară și agresivă de cancer osos. Luptăm pentru Bogdan și până la început de septembrie, când vă spunem planul nostru. Acolo vorbim despre e înseamnă viața pentru voi!”, este mesajul redistribuit de Georgiana Lobonț.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Muntean Alexandra (@alemuntean20)

Bogdan a fost acceptat pentru operație și protezare la clinica din Viena AKH, însă costurile tratamentului depășesc 100.000 Euro. Cine vrea să contribuie la însănătoșirea lui Bogdan, poate să doneze orice sumă în conturile de mai jos:

RON: RO58BTRLRONCRT0V14143803

EUR: RO97BTRLEURCRT0V14143801

USD: RO40BTRLUSDCRT0V14143801

Swift: BTRLRO22

IBAN: RO07INGB0000999914168702

Titular cont: Cristina Sotan | Banca: INGB CENTRALA | Moneda: RON

Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

IBAN: RO31 BREL 0005 5350 1632 0100

Titular cont: Cristina Sotan

Bt Pay

Titular cont: Cristina Sotan

Telefon: 0744617958

Cât te costă să îți cânte Georgiana Lobonț la nuntă

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău „se bat între ele” atunci când vine vorba despre nunțile din zona Ardealului. Mirii au ajuns să-și programeze evenimentele din viața lor în funcție de liberele pe care le au cele două cântărețe. Tarifele celor două artiste sunt la fel. Ambele iau 1.500 de euro pentru un recital solo, însă diferența o fac instrumentiștii.

Atât Georgiana, cât și Vlăduța pot ajunge să încaseze și 7000 de euro la o nuntă, în anumite condiții. Concret, Lobonț are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute și cere între 5000-7000 de euro, în funcție de contract, cu tot cu echipa de instrumentiști.

Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele. Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București, cântă mai variat, mai bagă și o hațegană. Se dansează mai multe jocuri, în acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili, organizează mai multe petreceri, sunt și mai culți, din punct de muzical, în școli se pune mare preț pe muzică.

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500 de euro, pentru un recital solo, iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro, dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni.

Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute. Prețul mediu, per solist de muzică populară, în toate zonele țării, este de 1.500 de euro. Diferența, până la 5.000 de euro, este dată instrumentiștilor, la sonorizare, la transport, tot e de dat”, a explicat un organizator de evenimente, pentru Playtech.ro.