Georgiana Lobonț are probleme de sănătate: „Sunt convinsă că o să mă fac bine. Trebuie să plecăm și în vacanță”

Georgiana Lobonț are probleme de sănătate. Cântăreața de muzică populară se pregătește să plece în vacanță alături de soțul ei și le-a spus fanilor că nu se simte deloc bine, se confruntă cu o răceală destul de puternică.

29 mart. 2023, 10:47
Georgiana Lobonț are probleme de sănătate: „Sunt convinsă că o să mă fac bine. Trebuie să plecăm și în vacanță”
Georgiana Lobonț are probleme de sănătate

Georgiana Lobonț are probleme de sănătate. Artista a împărtășit cu admiratorii săi că vacanța de care își dorea să se bucure atât de mult din toate punctele e vedere îi este ușor umbrită de starea de rău pe care nu știe de unde și când a dobândit-o. Cântăreața pune aceste probleme pe seama ultimei sale călătorii care a avut loc recent în Irlanda.

Citește și: Motivul pentru care Georgiana Lobonț și-a dat verigheta jos de pe deget: „Cred că nu se potrivea”

Georgiana Lobonț are probleme de sănătate

Vedeta nu așteaptă ca răceala să treacă de la sine, ia medicamente și folosește și uleiuri esențiale, cunoscute pentru proprietățile lor terapeutice și vindecătoare. Pe lângă asta, Georgiana Lobonț adoptă și este gândirea pozitivă, motiv pentru care și-a îndemnat toți fanii să fie cât de optimiști cu putință în toate aspectele vieții.

Ne pregătim, facem bagajele, pentru că mâine plecăm în vacanță. Eu sunt răcită, bocnă de răcită. Nu știu ce, Doamne, am făcut. Când am aterizat aici în București probabil… nu știu, de la aerul din Irlanda, habar nu am, dar sunt foarte răcită și am băgat direct cu antibiotice, cu medicamente, dau și cu uleiuri, cu de toate ca să mă fac bine.

Sunt convinsă că o să mă fac bine, că întotdeauna sunt bine când trebuie să fac câte ceva. Nu mă sperie pe mine nici măcar o răceală. Nimic nu mă sperie pe mine, sunt mereu o optimistă și asta vă încurajez să faceți și voi. Dacă gândiți pozitiv totul e de bine.”, a spus Georgiana Lobonț, pe pagina sa de Instagram.

Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre relația cu soțul ei

Cântăreața a subliniat faptul că nu a fost vorba de nicio strategie și nici de o posibilă legătură cu finul său, Armin Nicoară. În ceea ce privește declarațiile artistului pe acest subiect, Georgiana a mărturisit că s-a supărat pe el, deoarece își dorea ca presupusul divorț să fie dat uitării.

Georgiana Lobonț a precizat că relația sa cu soțul său, Rareș Ciciovan, este una bună și că nu există motive pentru care să divorțeze cu adevărat. Ea a mărturisit că a vrut ca acest subiect să fie șters cu buretele și să se oprească focul, dar nu a putut să facă asta decât prin tăcere.

Nu voiam să apar, nicidecum cu asemenea subiecte. Eu am vrut cât mai repede să se șteargă cu buretele, să se oprească focul ăsta, dar nu am putut să îl opresc decât prin tăcere. Ei s-au gândit că poate este vreo strategie de a-și face reclamă, dar eu nu am nevoie de nicio reclamă, în momentul ăsta.

A ieșit cumva ca și cum ar fi fost strategic, dar nu aveam nevoie de așa ceva. Oamenii au zis că e ori chestia asta, ori chestia că e Armin la mijloc. Nu am de ce să mă feresc sau să mă ascund.

Pe moment m-am supărat pe Armin Nicoară, pentru că voiam să tacă, pentru că nu avea ce să spună. Nu era, în primul rând, problema lui. Oamenii au început să lase comentarii, că ești cum ești, că din cauza lui, el s-a alarmat. A primit amenințări”, a declarat Georgiana Lobonț, la Antena Stars.