Georgiana Lobonț aruncă bomba, după scandalul de divorț. Artista și soțul ei se pregătesc de botez. Primele declarații despre noul bebeluș din viața lor

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au luat pe toată lumea prin surprindere în luna ianuarie, atunci când au dat de înțeles că vor divorța. Cântăreața de muzică de petrecere și soțul ei se pare că sunt extrem de fericiți și se pregătesc de un eveniment important în familie.

10 feb. 2023, 13:10
Georgiana Lobonț aruncă bomba, după scandalul de divorț. Artista și soțul ei se pregătesc de botez. Primele declarații despre noul bebeluș din viața lor

Georgiana Lobonț a oferit recent un interviu pentru spynews.ro în care anunțat că ea și soțul ei se pregătesc de un moment important.

Divorțul a fost dat uitării, mai ales că artista și Radu Ciciovan au petrecut zile de neuitat în Maldive, acolo unde au plecat cu copiii și câțiva prieteni.

Citiți și: Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, prima apariție după zvonul divorțului: „Am ajuns la o concluzie”

Georgiana Lobonț și soțul ei vor deveni în curând nași de botez

Artista a mărturisit că ea și soțul ei au multe perechi de fini pe care i-au cununat și botezat. De data aceasta, Georgiana Lobonț va deveni nașa de botez a bunei sale prietene Lavinia Mariș, care i-a făcut propunerea chiar în timp ce filmau videoclipul unei piese împreună.

”Am primit vestea foarte tare, pe platourile de filmare, la videoclipul piesei noastre. La un moment dat filmam pe un pod și mi-a zis că aș vrea să-ți spun ceva, ceva sentimental și mi-a zis să simte că e momentul potrivit. Eu mă uitam la ea și așteptam să-mi zică despre ce e vorba, nici gând nu îmi trecea că vrea să fiu nașa fetiței lor. Mi-a zis faptul că se simte binecuvântată, că a primit această bucurie uriașă și cumva neașteptată, privind colaborarea noastră, nu se aștepta ca noi două să colaborăm. Mi-a zis că i-am dovedit încă o dată faptul că prietenia noastră e cu adevărat specială, eu am fost și i-am cântat anul trecut la nuntă, deși nu eram dormită de 48 de ore, am avut foarte mult de cântat pe la Timișoara și Arad și nu am avut timp să dorm”, a spus Georgiana Lobonț, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cele două artiste au relație de prietenie de ani de zile, de pe vremea când erau la facultate.

”Ea mă anunțase cu câteva luni că va avea loc nunta lor și că își dorește ca acasă, înainte să plece de acasă, să merg să-i cânt una dintre piese. Având în vedere că ea la nunta mea a fost domnișoară de onoare și ne-a cântat și ea nouă la nuntă acum șapte ani, iar în vremea facultății eram prietene foarte apropiate, am zis că orice s-ar întâmpla, și dacă pic acolo jos în curte de aboseală, mai bine să pic acolo în curte, dar să vadă că nu am lăsat-o pentru alte evenimente, și că nu am uitat de ceea ce ne leagă pe noi două. Atunci a rămas surprinsă într-un mod foarte plăcut, deși eram ruptă de oboseală, au plâns toți de acolo”, a mai zis Georgiana Lobonț.

În ceea ce privește cununiile și botezurile, Georgiana Lobonț și soțul ei au deja experiență și chiar le-a pierdut numărul.

„Avem foarte mulți fini, de căsătorie vreo 6 perechi, iar de botez cred că avem 6 sau nici nu știu, trebuie să-i număr că nici eu nu mai știu”, a mai zis Georgiana Lobonț.

La începutul lunii martie, Lavinia Mariș va aduce pe lume o fetiță care va purta numele de Ștefania.

Citiți și: De ce s-au certat, de fapt, Georgiana Lobont și Vlăduța Lupău. Nașa și fina sunt la cuțite de ani buni