Georgiana Lobonț rupe tăcerea despre divorț, la o lună de la scandal: „O să anunț personal”

Georgiana Lobonț rupe tăcerea despre divorț, la o lună de la scandal. Cântăreața de muzică populară a vorbit, într-un final, despre ceea ce s-a întâmplat în vacanța din Maldive și anume declarațiile soțului ei, care spunea că o să se despartă de artistă.

23 feb. 2023, 17:03
Georgiana Lobonț rupe tăcerea despre divorț, la o lună de la scandal: „O să anunț personal”
Georgiana Lobonț rupe tăcerea despre divorț

Georgiana Lobonț rupe tăcerea despre divorț, la o lună de la scandal. În timp ce se aflau în vacanță, în showbiz au început să circule vești despre cei doi, că ar urma să se despartă. Mai apoi, zvonurile au fost alimentate de declarațiile lui Rareș Ciciovan, care a mărturisit că a depus actele de divorț. Ei bine, acum, artista a recunoscut ce s-a întâmplat în vacanța din Maldive și cum s-a ajuns la asemenea zvonuri în spațiul public.

Citește și: Armin Nicoară o desfiinţează pe naşa Georgiana Lobonţ: „În muzică este o Georgiana și în viața de zi cu zi o alta”

Georgiana Lobonț rupe tăcerea despre divorț

Nu există nicio despărțire și așa ceva nu o să existe atâta timp cât eu exist pe lume asta și cât lucrurile sunt foarte ok între noi, nu am de ce să mă despart și nu există, în primul rând, între noi discuții despre așa ceva. Pe 4 martie noi împlinim șapte ani de căsătorie, avem doi copii frumoși, avem tot ce ne trebuie. Eu dacă o să mă despart vreodată, Doamne ferește, o să anunț personal, dar momentan nu se pune problema de așa ceva.

Voi l-ați auzit pe Rareș în declarațiile acelea cum vorbea? În primul rând el râde acolo, se distra ca tot omul care merge în vacanță. A mai băut ceva, s-a simțit bine. Îți dai seama că în starea aia el a luat la batjocură tot ce a povestit acolo. L-au prins într-un moment în care el se simțea foarte bine, fiind acolo cu băieții.

Eu nici măcar nu am știut că a dat declarații. Eu eram cu fata cu care eram în vacanță la piscina de la vila noastră. Am început din senin să primesc telefoane, nu înțelegeam ce se întâmplă. Pe urmă am văzut ce era în presă. Eu nu am vrut să ies și să dau nicio declarație pentru că nu am cum să vorbesc despre o prostie. Este chiar o prostie. Asta pentru că nu există, nici nu intră în discuție așa ceva. Nu m-am dus în vacanță să mă despart. Și cum să mă despart, pentru ce să mă despart? Nu avem motive, chiar nu”, a spus Georgiana Lobonț, conform Fanatik.ro.