Georgiana Lobonț și soțul său, protagoniștii unor scene fierbinți în dormitor. Imaginile au ajuns pe internet – VIDEO

Georgiana Lobonț a revenit din vacanța în Maldive pe care a petrecut-o alături de soțul ei. În ultima vreme, în presă au apărut tot felul de zvonuri care anunțau sfârșitul mariajului dintre cei doi, însă în cele din urmă s-au dovedit a fi false.

28 ian. 2023, 18:05
Georgiana Lobonț și soțul său, protagoniștii unor scene fierbinți în dormitor. Imaginile au ajuns pe internet – VIDEO

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au o căsnicie solidă, iar relația lor e tot mai pasională. Le-au dovedit tuturor că se înțeleg bine și se iubesc ca la început.

Abia revenită din vacanță, Georgiana Lobonț le-a făcut o bucurie fanilor. A intrat în studioul de înregistrări și a lansat o nouă piesă cu un videoclip foarte îndrăzneț. Mloedia se numește „Mi-e dor de tine”, iar în clip apare în brațe soțului său. Unele din cadre sunt filmate în dormitor și îi arată pe Georgiana și Rareș în momente intime.

Citește și Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, gesturi tandre în mașină, după scandalul cu soțul: „Hai, sărută-mă frumos”

Fanii artistei s-au bucurat să vadă că cei doi sunt mai bine ca oricând și le-au lăsat o mulțime de mesaje frumoase.

„Cel mai frumos cuplu. Vă îmbrățișez cu drag. Să rămâneți așa până la sfârșitul vieții”, „Prea frumoasă, un videoclip superb! Felicitări și mult succes în continuare”, „Foarte frumoasă melodie Georgiana!”, „Finețe, eleganță și mare iubire. Voce, videoclip, totul perfect. Să fiți fericiți pana la adânci bătrâneți!!”, „Chiar super tare tot…de la voce, versuri, imagini….totul perfect…”, sunt doar câteva dintre comentariile de la piesa vedetei.

Citește și Vlăduţa Lupău primeşte o lovitură dură după ce i-a făcut praf pe Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Totul s-a întors împotriva ei!

Georgiana Lobonț le-a mulțumit urmăritorilor pentru complimente și s-a bucurat că melodia ei e atât de apreciată. „Doamneeee cât de frumoase comentarii!!! Vă mulțumesc tare!!”, a scris solista pe YouTube.