Georgiana, tânăra decedată în urma accidentului aviatic din Giurgiu, a fost condusă pe ultimul drum. Diriginta din liceu: „Nu, nu plângeți, pleacă doar într-o excursie”

Georgiana, tânăra de 28 de ani care a decedat în urma prăbușirii avionului în Giurgiu, a fost condusă azi pe ultimul drum în localitatea natală Străoae.

30 aug. 2022, 20:48

„Pleacă doar într-o excursie. Știți prea bine că iubește călătoriile”

Georgiana Popa, tânăra de 28 de ani care în urmă cu trei zile și-a pierdut viața într-un accident aviatic, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Fata a fost înmormântată în localitatea natală din județul Vrancea. Zeci de  persoane au participat la funerariile tinerei regretate.

Fosta dirigintă a fetei a postat pe Facebook un mesaj emoționant: „Astăzi, 30 august la  ora 14,30, Georgiana pleacă. Nu, nu plângeți. Pleacă doar într-o excursie. Știți prea bine că iubește călătoriile. Noi o conducem și ne luăm la revedere. Știi ceva, iubita? Eu astăzi trebuia să merg în altă excursie, la București, cu 16 gimnaziști de la Slavici. Dar tu te-ai hotărât să vii acasă pentru o excursie „altfel” și am decis să fiu alături de tine. Nu, nu sunt singură aici. Uite, Corina e mai puternică decât putea cineva crede. E împietrită de durere, e ca o icoană sfântă… Părinții îți sunt alături, dragii de ei. Iubitul tău e pierdut în amintiri și regrete. Și iată colegii de liceu au venit pentru întâlnirea de 10 ani. sunt aici lângă noi Liminița, Mara, Codrina, Cătălin, Savin, Mihai și bineînțeles celălalt Cătălin, Pădureț. Stai că nu am terminat. Au venit prieteni, rude, vecini și mulți colegi  de-ai mamei… Ai știut să te faci iubită, să fii mereu blândă și cu zâmbetul pe buze, să ajuți fără să ceri nimic la schimb… De aceea suntem alături de tine să te conducem astăzi spre Marea călătorie. Nu plângeți! Georgiana pleacă doar într-o excursie. Să-ți fie drumul lin fată dragă!”, conform spynews.ro

Citește și: Suferință fără margini în familia Georgianei, fata care a murit în accidentul aviatic de la Giurgiu. Părinții sunt sfâșiați de durere: „Sunt sub sedative, sunt sub perfuzii”

Iubitul Georgianei, distrus de durere

Tânăra a lăsat în urma ei o durere enormă. Nimeni nu se aștepta ca zborul cu avionul oferit cadou de iubit să se transforme într-un sfârșit tragic pentru Georgiana. Încă nu sunt cunoscute cauzele accidentului, dar la scurt timp de la decolare, aeronava s-a prăbușit și a luat foc, iar Georgiana și pilotul avionului, Viorel Anghel, au murit carbonizați. Zeci de persoane au condus-o astăzi pe tânără  către locul de veci. Nimeni nu bănuia că aceasta nu avea să se mai întoarcă cu viață din acest zbor.

Iubitul Georgianei, cel care i-a oferit cadou ultimul zbor, a postat la rândul lui un mesaj prin care își ia rămas bun: „I leave the lights on! Îți mulțumesc pentru Beth Heart, îți mulțumesc pentru infinitele momente de bucurie, îți mulțumesc pentru că ai avur răbdare cu mine și nu am înțeles niciodată de ce ai făcut-o cu atâta grijă de mine… Știi că nu am mai postat de mult și nici nu o voi mai face pentru că mă cunoști prea bine… Te iubesc și sper măcar săți fie bine. Știi că aș fi ales  fără să clipesc să fiu în locul tău la zborul ăla și aș fi zâmbir înainte de impact ca sunt eu și că nu mai urmezi tu…”, citează observatornewa.ro.

Citește și: Cine este Georgiana, tânăra de 28 de ani care a murit în zborul aviatic făcut cadou de iubitul său. Florin este sfâşiat de durere