GER în toată ţara. Temperaturile au scăzut până la minus 15 grade Celsius

România a fost cuprinsă de ger. Temperaturile au coborât până la minus 15 grade Celsius, marţi dimineaţă, potrivit România TV. Cel mai frig a fost în nordul ţării, iar vremea nu dă semne că s-ar îndrepta.

03 dec. 2013, 06:58
GER în toată ţara. Temperaturile au scăzut până la minus 15 grade Celsius

Vremea a intrat într-un proces de răcire, iar în noaptea de luni spre marţi,  temperaturile au scăzut foarte mult. În Ceahlău s-au înregistrat minus 15 grade, iar la Miercurea Ciuc, minus 14 grade Celsius. În Capitală, termomentrele au arătat marţi dimineaţa, minus 6 grade.

Vezi şi: PROGNOZA METEO pe trei zile

Meteorologii au anunţat că vremea va continua să se răcească, iar în zilele următoare, temperaturile vor scădea cu 3-4 grade Celsius, fiind mai degrabă caracteristice lunii ianuarie. În perioada următoare vom avea frecvent dimineţi în care se vor înregistra minus 8 sau minus 9 grade Celsius.

De vineri se întorc şi ninsorile, mai întâi în partea din nord şi vest, apoi şi în celelalte regiuni. Va ninge şi la munte, unde se va depune un nou strat de zăpadă. La munte va fi deosebit de frig. În timpul zilei, temperaturile se vor încadra între minus 10 grade – minus 6 grade, iar noaptea vor coborî sunt minus 12 grade Celsius.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO pe două săptămâni