Gerard Depardieu a dansat împreună cu liderul cecen, Ramzan Kadîrov VIDEO

Publicat: Luni, 25 Februarie 2013 18:46 // Actualizat: Luni, 25 Februarie 2013 18:46 // Sursa: România TV

Viaţa actorului Gerard Depardieu continuă să facă deliciul presei internaţionale. După ce s-a certat cu premierul francez, a părăsit Franţa şi a primit paşaport rusesc chiar de la Vladimir Putin, actorul a ajuns tocmai în... Cecenia. Depardieu a petrecut o seară de pomină în capitala Groznâi, alături de Ramzan Kadîrov, controversatul lider cecen.

Depardieu şi-a etalat talentul de dansator alături de temutul preşedinte Kadîrov şi de o frumoasă dansatoare. Petrecerea a avut loc chiar acasă la liderul cecen.

"Îmi face mare plăcere să îi văd pe aceşti oameni mândri. Am văzut asta de când am fost la aniversarea din Groznâi. Auzisem, ca toată lumea, de temperamentul cecen, dar nu mai fusesem în această ţară", a declarat Gerard Depardieu.

Anul trecut, Depardieu a fost invitat la ziua de naştere a lui Ramzan Kadîrov, alături de alte vedete occidentale. Preşedintele micii republici caucaziene, susţinut de Kremlin, este aspru criticat de activiştii pentru drepturile omului, fiind acuzat că zdrobeşte orice opozant.

Săptămâna trecută actorul s-a aflat la Moscova, iar sâmbătă a mers în Mordovia, pentru a fi înregistrat oficial ca rezident în Saransk, capitala acestei regiuni aflate la 650 de km de Moscova.

La începutul anului, Depardieu a prmiti cetăţenia rusă chiar din partea preşedintelui Vladimir Putin, după ce s-a certat cu premierul francez, pe tema impozitelor pentru bogaţi.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 feb 20:10
Răspunde | Votează email 0 email
Amy
Hartie creponata,artificii îi mai lipsesc lui Gerard.!
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H