Gerard Depardieu a fost victima unui accident de maşină uşor în Rusia

Potrivit informaţiilor de la France Televisions, Gerard Depardieu a fost victima unui accident de maşină duminică noapte la Moscova. Actorul, condamnat recent în Franţa pentru conducere în stare de ebrietate, nu a fost rănit.

25 iun. 2013, 10:26
Gerard Depardieu a fost victima unui accident de maşină uşor în Rusia

Artistul de 64 de ani, stabilit de câteva luni în regiunea Mordovia, nu era la volanul maşinii în momentul accidentului, scrie Agerpres. „La o intersecţie, în loc să facă la stânga, şoferul a mers înainte, lovind un taxi care circula regulamentar. Nimeni nu a fost rănit”, a spus corespondentul France 2, considerând că şoferul maşinii este vinovat. 

Gerard Depardieu fusese condamnat cu câteva zile înainte de Tribunalul corecţional din Paris la o amendă de 4.000 de euro şi la şase luni de suspendare a permisului pentru conducere în stare de ebrietate. În noiembrie 2012, a avut un accident cu scuterul, fiind găsit cu o alcoolemie ridicată.

Actorul a terminat acum câteva săptămâni filmările la „Welcome to New York”, despre DSK şi afacerea Sofitel. Gerard Depardieu, cetăţean rus şi rezident belgian, a anunţat că vrea să solicite şi paşaport algerian: „Am şapte paşapoarte ale unor ţări la care ţin. Voi cere şi unul algerian. Mă consider om liber şi cetăţean al lumii”, a spus actorul.