Germania, ameninţată de un TERORIST: Vă ARUNC în AER!

Poliția germană a arestat miercuri un refugiat algerian în vârstă de 19 ani care a fugit dintr-un centru de psihiatrie mai devreme în timpul zilei strigând: "Vă arunc în aer", punând capăt ultimului incident dintr-o serie ce a întins nervii la maxim în țară, relatează Reuters.

28 iul. 2016, 05:40
Germania, ameninţată de un TERORIST: Vă ARUNC în AER!

Poliția federală germană l-a arestat pe solicitantul de azil în principala gară din Bremen (nordul Germaniei), după o urmărire de o oră care a determinat evacuarea centrului comercial din Bremen, potrivit poliției din statul vecin Saxonia Inferioară. Poliția a precizat că ancheta continuă.
   
Potrivit poliției, suspectul a simpatizat cu Statul Islamic când era în arest weekendul trecut pentru mai multe furturi și de asemenea cu un bărbat înarmat care a ucis nouă persoane într-un centru comercial din Munchen vinerea trecută. Dar poliția a adăugat că nu există alte dovezi cu privire la anumite legături, informează Agerpres.

Citeşte şi Un mare centru comercial din nordul Germaniei, EVACUAT după ce un bărbat suspect a fost semnalat în apropierea clădirii
   
Germania rămâne în alertă maximă după o serie de atacuri care au făcut 15 morți din 18 iulie, inclusiv patru atacatori. Oficialii germani au declarat că două dintre incidente au legătură cu Statul Islamic.