GERMANIA – FRANȚA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE VIDEO 0-2

Naţionala de Fotbal a Franţei a câştigat cu 2-0 meciul cu Germania, din semifinalele Campionatului European de Fotbal. Ambele goluri ale francezilor au fost marcate de atacantul lui Real Madrid, Antoine Griezmann, unul din penalty, celălalt din acţiune.

07 iul. 2016, 17:27
GERMANIA – FRANȚA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE VIDEO 0-2

GERMANIA – FRANŢA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE VIDEO 0-1 (Griezmann – min. 45+2, din 11 metri). Semifinala Germania – Franţa are toate şansele să fie un meci care se va bucura de mai mult interes decât finala turneului. Poate cele mai bune echipe de până acum la EURO, cele două se întâlnesc în meci direct însă se află în condiţii complet diferite. Nemţii lui Low sunt grav afectaţi de absenţe, cu Mats Hummels suspendat, şi Mario Gomez şi Sami Khedira accidentaţi, iar rezervele acestora nu au părut până acum la acelaşi nivel. De cealaltă parte, gazda turneului nu doar că vine fără probleme de lot, însă elevii lui Didier Deschamps au un moral ridicat după demonstraţia de forţă făcută în sfertul de finală împotriva Islandei. 

GERMANIA – FRANŢA este LIVE VIDEO AICIAICI şi AICI.

GERMANIA – FRANTA 0-2, GRIEZMANN majorează diferenţa

GERMANIA – FRANTA, min. 45: penalty pentru francezi după un henţ în careu al lui Schweinsteinger. GRIEZMANN a transformat cu siguranţă. GERMANIA – FRANTA 0-1!

GERMANIA – FRANŢA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE VIDEO. Franţa – Germania se joacă joi, de la ora 22:00, la Marseille. Este cel mai tare meci care a rămas de jucat la Euro 2016. După mulţi, adevărata finală a competiţiei. Francezii se bazează pe publicul vierbinte de pe „Velodrome” pentru a putea răpune campioana mondială.

IVE STREAMING ONLINE EURO 2016

 

GERMANIA – FRANŢA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE VIDEO. Doar că statistica nu este de partea gazdelor turneelor finale în confruntările contr Germaniei. În şapte astfel de confruntări, nemţii au ieşit învingători de fiecare dată. Cinci dintre aceste partide au fost eliminatorii şi patru dintre ele în semifinale, ca şi acum.

GERMANIA – FRANŢA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE VIDEO. Prima dată s-a întîmplat la mondialul din 1982. Pe 2 iulie 1982, în faza grupelor, RFG a întîlnit Spania, chiar pe Santiago Bernabeu, şi s-a impus cu 2-1. A fost apoi o confruntare contra Mexicului, patru ani mai tîrziu, tot la mondial, în sferturile de finală, iar nemţii s-au impus după lovituri de departajare. Fusese 0-0 după 120 de minute.

GERMANIA – FRANŢA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE VIDEO. În 1992, la Solna, Germania a întîlnit Suedia în semifinalele turneului european. Brolin şi Andersson, oamenii care aveau să elimine România doi ani mai tîrziu, au marcat pentru gazde, dar Germania s-a impus prin golurile lui Hasler şi Riedle, dublă.

GERMANIA – FRANŢA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE VIDEO. Tot în semifinale a fost şi victoria în faţa Angliei, la Londra, în semifinalele pentru Euro 96, competiţie pe care Germania avea să o cîştige. A fost obţinută cu mari emoţii, la lovituri de departajare. În 2002, la Seul, Ballack aducea victoria în faţa Coreei de Sud cu un gol marcat în ultimul sfert de oră.

VEZI VIDEO REZUMATUL SFERTULUI DE LA CM 2014, GERMANIA-FRANŢA 1-0:

– See more at: http://www.fanatik.ro/live-video-franta-germania-semifinale-euro-2016-756881#sthash.eTbc0bJy.dpuf

Va fi prima întâlnire între cele două naţionale la un turneu final de campionat european, Germania şi Franţa duelându-se până acum doar la Cupe Mondiale. Au fost patru astfel de întâlniri, victoriile fiind împărţite. Ultima întâlnire a avut loc la mondialul din 2014, din Brazilia, atunci când nemţii au trecut cu 1-0 de Franţa în sferturi şi au câştigat trofeul. 

Germania – Franţa, live STREAMING

Echipe probabile: 

  • Germania: Neuer – Hector, Howedes, Boateng, Kimmich – Schweinsteiger, Kroos – Ozil, Muller, Draxler – Goetze

  • Franţa: Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – Kante, Matuidi, Pogba – Payet, Greizmann, Giroud

GERMANIA – FRANŢA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE VIDEO. Franţa – Germania se anunţă a fi cel mai interesant meci de la Euro 2016. Mulţi anticipau această semifinală de la startul competiţiei, iar cele două mari naţiuni fotbalistice au respectat calculele hârtiei.

În ciuda faptului că jumătatea inferioară a tabloului de la turneul final a fost una teribilă, ca urmare a faptului că Spania şi Anglia nu şi-au câştigat grupele, în cele din urmă s-a ajuns la un penultim act pe care mulţi mizau. Poate cele mai consistente formaţii de la actualul turneu final vor fi faţă în faţă joi, de la ora 22:00, pentru un loc în marea finală.

Chiar dacă duelul dintre cele două formaţii a devenit de mulţi ani un adevărat clasic al fotbalului, Germania şi Franţa vor fi pentru prima oară faţă în faţă la un turneu final de Campionat European. Totuşi, istoria consemnează 27 de confruntări directe, iar francezii conduc cu 12-9. Un fapt inedit relevă această statistică: în ciuda faptului că disputele dintre cele două formaţii au fost mai mereu echilibrate, s-au consemnat doar 6 remize, semn că ambele echipe au tratat, de-a lungul timpului, meciul la victorie, după principiul „totul sau nimic”. 

În schimb, surprinzător, e egalitate perfectă la cel puțin un capitol: numărul de goluri. După 27 de partide jucate, cele două vecine au același număr de goluri marcate una împotriva celeilalte: 43.

GERMANIA – FRANŢA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE VIDEOUnul dintre cele mai frumoase meciuri de la Mondiale

În 1958, la CM din Suedia, Franţa şi Germania au oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri din istoria Mondialului.

Învinşi în penultimul act de Brazilia, cu un Pele aflat în zi de graţie (autor al unei triple), „cocoşii” s-au răzbunat în finala mică pe Germania.

A fost meciul lui Just Fontaine, care, prin cele patru goluri marcate în poarta nefericitului Heinz Kwiatkowski, a devenit golgheterul turneului cu 13 reuşite. Acel record de goluri marcate la un turneu final nu a fost egalat până în prezent.

În cele din urmă, finala mică a Mondialului din ’58 s-a terminat 6-3, într-o adevărată odă adusă fotbalului ofensiv.

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a avut loc în noiembrie anul trecut, însă meciul încheiat cu victoria Franţei, 2-0, a trecut în plan secund. În acea seară Parisul a fost teatrul mai multor atentate ISIS, mai multe explozii fiind şi în apropiere de Stade de France, unde s-a desfăşurat partida de pregătire.

5-1 reprezintă cea mai mare diferenţă de scor înregistrată între cele două mari echipe ale Europei. În 1967, într-un amical, nemţii se impuneau cu acest scor. Câţiva dintre fotbaliştii aflaţi pe teren în acel meci (printre ei Sepp Maier, Franz Beckenbauer şi Gerd Muller) aveau să reprezinte scheletul uneia dintre cele mai bune generaţii din istoria fotbalului din Germania, ţară care în 1974 urma să devină campioană mondială.