GERMANIA – FRANŢA 0-2 în semifinalele Euro 2016 (VIDEO GOLURILE). Finală PORTUGALIA-FRANŢA

GERMANIA - FRANŢA 0-2. Franţa a înmvins cu 2-0 Germania, joi, la Marseille, în a doua semifinală de la Euro 2016 şi va juca, duminică, 10 iulie, cu Portugalia în finala de pe Stade de France. Griezmann a reuşit o "dublă" şi este golgheterul turneului final, cu şase reuşite.

07 iul. 2016, 20:49
GERMANIA – FRANŢA 0-2 în semifinalele Euro 2016 (VIDEO GOLURILE). Finală PORTUGALIA-FRANŢA

GERMANIA – FRANŢA 0-2. Franţa a profitat de un Griezmann în zi de grație, acesta fiind și cel care a deschis scorul în prelungirile primei reprize după un penalty. Schweinsteiger a fost cel care a comis lovitura de pedeapsă după ce a făcut un henț inexplicabil. Griezmann și-a asigurat titlul de omul meciului în minutul 72, când a majorat diferența după o respingere greșită a lui Neuer. Neamțul a ieșit eronat pe o centrare a lui Pogba și a trimis mingea până la jucătorul lui Atletico Madrid, care a trimis printre picioarele portarului de la Bayern Munchen. De altfel, Griezmann e golgeterul acestui turneu final, cu 6 reușite, urmat de Giroud, Payet, Ronaldo, Nani, Morata și Bale, fiecare cu câte trei goluri.

GERMANIA – FRANŢA 0-2. Vezi GOLURILE VIDEO AICI.

GERMANIA – FRANŢA 0-2. Germania n-a putut conta în această partidă pe trei piese foarte importante: Gomez și Khedira, ambii accidentați, și Hummels, care a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

GERMANIA – FRANŢA 0-2. Finala dintre Portugalia și Franța se va juca duminică, de la ora 22:00, pe Stade de France din Paris.

GERMANIA – FRANŢA 0-2 (0-1)

Griezmann 45+2, 72

Germania: Neuer – Hector, Howedes, Boateng (Mustafi 61), Kimmich – Schweinsteiger (Sane 79), Kroos, Emre Can (Gotze 67) – Ozil, Muller, Draxler

Franţa: Lloris – Sagna, Umtiti, Koscielny, Evra – Sissoko, Matuidi, Pogba – Payet (Kante 71), Giroud (Gignac 78), Griezmann (Cabaye 90+2)