GERMANIA vs. GHANA 2-2. Panzerele, egale cu Stelele Negre. Patru goluri în 20 de minute la CM 2014

GERMANIA vs. GHANA 2-2. Naţionala Germaniei a remizat cu Ghana într-o partidă extraordinară din grupa G a Campionatului Mondial de Fotbal, toate cele patru goluri fiind marcate între minute 51 şi 71. Pe lângă aceste reuşite, cele două naţionale au ratat, fiecare, ocazii uriaşe.

21 iun. 2014, 10:44
GERMANIA vs. GHANA 2-2. Panzerele, egale cu Stelele Negre. Patru goluri în 20 de minute la CM 2014

GERMANIA vs. GHANA LIVE VIDEO 2-2

În clasamentul grupei G conduce Germania, cu 4 puncte în două jocuri, urmată de SUA (3 p, un joc), Ghana (un punct, două jocuri) şi Portugalia (0 puncte, un joc). Duminică noapte, de la ora 01.00, se va juca în această grupă meciul Portugalia – SUA.

Cele mai importante faze ale meciului Germania – Ghana 2-2:

Min. 90+3 Finalul partidei.

Min. 90 Meciul va fi prelungit trei minute.

Min. 89 Şut Klose, pe lângă poartă.

Min. 88 Şut Gyan Asamoah, de la 16 metri, pe lângă poarta lui Neuer. Se joacă pe contre, meciul este foarte frumos.

Min. 87 Şut Jordan Ayew, de la 25 de metri, la firul ierbii, prinde Neuer.

Min. 86 Nemţii se năpustesc spre poarta ghanezilor. Incursiune furtunoasă a lui Mesut Ozil, centrare periculoasă în centrul careului, Mensah respinge providenţial peste propria poartă, în corner.

Min. 84 Thomas Muller este blocat în ultimul moment, un fundaş ghanez respinge în corner şutul atacantului lui Bayern.

Min. 77 Şut Schweinsteiger, din lovitură liberă, puţin peste poartă.

Min. 71 GOOOL Germania! Abia intrat pe teren, Miroslav Klose a egalat în urma unui corner. Balonul a fost prelungit cu capul de Howedes în careul mic al Ghanei, de unde Klose l-a reluat în plasă. Germania – Ghana 2-2!

Min. 65 O nouă ocazie bună a lui Andre Ayew. Acesta l-a depăşit pe Mustafi şi a şutat la colţul scurt, dar Neuer a reţinut mingea.

Min. 63 GOOOL Ghana! Asamoah Gyan îl execută pe Manuel Neuer cu un şut în cross, din 12 metri, iar Stelele Negre conduc pentru prima oară în această partidă. Germania – Ghana 1-2! Căpitanul Lahm a greşit la acest gol, pierzând un balon la 40 de metri de poarta proprie.

Min. 60 Centrare periculoasă a lui Mustafi, în careul Ghanei, prinde Dauda.

Min. 55 Anterior înscrierii golului, pe teren a intrat fratele lui Andre Ayew, Jordan, în locul lui Kevin Prince Boateng.

Min. 55 GOOOL Ghana. Andre Ayew reia cu o lovitură de cap superbă, în dreapta lui Neuer, de la punctul de la 11 metri. Execuţia a fost superbă, Germania – Ghana 1-1!

Min. 51 GOOOL Germania! Goetze a primit o centrare perfectă de la Thomas Muller şi a reluat mingea în plasă, din 10 metri, după ce a lovit-o cu capul şi genunchiul! Germania – Ghana 1-0!

Min. 46 Prima schimbare la nemţi, Shkodran Mustafi îl înlocuieşte pe Jerome Boateng. Mustafi are 21 de ani şi este doar la treia selecţie. Este jucătorul Sampdoriei.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 44 Neuer iese aiurea la un corner, dar Germania are noroc, ghanezii nu pot relua spre poartă.

Min. 37 Şut Goetze, de la 17 metri, în braţele lui Dauda.

Min. 32 Manuel Neuer o salvează pe Germania. Şut Sulley Muntari, din afara careului, portarul lui Bayern Munchen respinge providenţial.

Min. 30 Acţiune Goetze pe dreapta, centrare în careu, pentru Thomas Muller, dar fundaşii ghanezi resping in extremis.

Min. 25 Şut Toni Kroos, de la 28 de metri, peste poarta Ghanei.

Min. 17 Şut Sami Khedira, de la 22 de metri, prinde Dauda.

Min. 13 Atsu are cea mai mare ocazie a meciului, şutul său de la 20 de metri este respins de lângă bară de Manuel Neuer.

Min. 11 Nemţii încep să pună presiune pe adversari. Şut Toni Kroos, de la 20 de metri, în blocaj. Anterior, Ozil a fost lansat în adâncime, dar portarul Ghanei a ajuns primul la minge.

Min. 6 Ghanezii au prima ocazie a meciului. Asamoah Gyan reia pe lângă poarta lui Neuer, din centrul careului, o centrare venită pe jos din flancul drept.

Min. 4 Pe banca de rezerve în meciul cu SUA, Kevin Prince Boateng este titular în această seară.

Min. 1 A început Germania – Ghana.

Componenţa formaţiilor:

Germania: Neuer – Jerome Boateng, Hummels, Mertesacker, Hoewedes – Sami Khedira, Lahm – Kroos, Mesut Ozil, Goetze – Thomas Mueller. Selecţioner: Joachim Loew.

Ghana: Fatawu Dauda – Afful, John Boye, Jonathan Mensah, Kwado Asamoah – Mohamed Rabiu, Sulley Muntari – Ayew, Atsu, Kevin-Prince Boateng – Asamoah Gyan. Selecţioner: James Appiah.

O victorie a Germaniei astăzi, la Fortaleza, ar însemna eliminarea prematură a Stelelor Negre ale Ghanei de la CM 2014, deşi la ultima ediţie a Mondialelor reprezentativa africană a atins sferturile de finală. În schimb, indiferent de scor, Panzerele vor trebui să aştepte deznodământul celeilalte partide a grupei G de la CM 2014, SUA – Portugalia, pentru a-şi face planuri pentru ultima etapă a fazei grupelor.

Vezi şi Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Taurul Max ia Germania în coarne. A indicat câştigătoarea Grupei G VIDEO

Meciul GERMANIA vs. GHANA va prilejui un nou duel al fraţilor Jerome Boateng (Germania) şi Kevin Prince Boateng (Ghana), la patru ani după cel din Africa de Sud. Germania a învins Ghana cu scorul de 1-0, în ultima etapă a grupelor CM 2010, în ceea ce a fost primul meci la un turneu final în care doi fraţi au fost adversari.

Cele două formaţii s-au întâlnit de două ori până acum, Nationalmannschaft câştigând de fiecare dată, cu 1-0 la CM 2010 şi cu 6-1 în 1993, într-un amical jucat la Bochum.

Vezi şi CM 2014. Cele mai frumoase soţii şi iubite de fotbalişti de la CM 2014 GALERIE FOTO