Gerul a făcut primele victime. Trei oameni au murit pe stradă din cauza frigului

Gerul din ultimele zile a făcut primele victime în ţară. Doi bărbaţi, unul din Brăila şi unul din Vâlcea, au fost găsiţi morţi după ce au îngheţat de frig. Un alt bătrân a fost la un pas de moarte tot din cauza gerului, însă, acesta a fost găsit la timp, iar viaţa sa a fost salvată. 

21 ian. 2016, 15:30
Gerul a făcut primele victime. Trei oameni au murit pe stradă din cauza frigului

Bărbatul din Brăila, în vârstă de 61 de ani, locuia într-o baracă din apropierea unui teren de tenis. El a fost găsit îngheţat de câţiva trecători care au sunat imediat la salvare. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului, relatează România TV.

Şi în Vâlcea, gerul a făcut deja victime. Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit fără suflare lângă o platformă de gunoi. Medicii spun că şi acesta a murit din cauza frigului. Bărbatul avea degerături la mâini şi picioare.

Un alt deces s-a înregistrat în Tulcea. Un cioban de 42 de ani a fost găsit mort în apropiere de oraşul Măcin.

Din fericire, viaţa unui bătrân în vârstă de 80 de ani, din Staţiunea Lacul Sărat din judeţul Brăila, a fost salvată de jandarmii care l-au găsit zăcând pe asfaltul din faţa unui hotel. Acesta era incoerent şi îngheţat. Medicii au reuşit însă să-i salveze viaţa.

Citeşte şi