Gest de OMENIE făcut de un poliţist local. A înapoiat suma de 1.000 de lei găsită în faţa unui magazin

Un poliţist local din Târgu Jiu a înapoiat unui bărbat suma de 1.000 de lei pe care o pierduse în faţa unui magazin.

23 apr. 2014, 09:37
Gest de OMENIE făcut de un poliţist local. A înapoiat suma de 1.000 de lei găsită în faţa unui magazin

Un bărbat din Târgu Jiu, care pierduse 1.000 de lei, şi-a recăpătat toată paguba după ce un poliţist local s-a dovedit şi vigilent şi cinstit. Poliţistul a găsit banii pierduţi şi i-a dat înapoi proprietarului.

Tânărul care strângea banii de la automatele de cafea abia terminase de colectat peste 1000 de lei. El a pierdut bancnotele chiar în faţa magazinului unde sunt amplasate automatele, potrivit România TV

Din buzunar, din blug i-am pierdut în faţa magazinului pe trotuar. Când am băgat mâna am văzut că lipsesc banii. Vorbind la telefon domnii de la poliţia locală m-au auzit , m-au văzut agitat. M-au întrebat ce problemă am şi am zis că pierdui banii„, a povestit păgubitul.

Norocul lui a fost că poliţistul local a văzut două persoane cum numărau banii găsiţi în faţa magazinului. El şi-a dat seama că sunt bani găsiţi, i-a recuperat şi i-a înapoiat celui care îi pierduse.

„Am văzut pe trotuar două persoane cu bani în mână. Am preluat suma de bani. Din verificări am depistat o persoană care vorbea la telefon si era puţin agitată. A spus că a pierdut suma de 1026 de lei”, a spus Cristian Ciuhu, poliţistul local.