Gest disperat al unui bărbat din Gorj! A încercat să se sinucidă după ce a văzut factura la curent

Gest disperat al unui gorjean copleşit de temea că nu-şi va putea achita facturile exorbitante. Bărbatul de 50 de ani a încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa în momentul în care a văzut suma de 700 de lei pe factura la utilităţi.

12 ian. 2022, 17:46
Gest disperat al unui bărbat din Gorj! A încercat să se sinucidă după ce a văzut factura la curent

Bărbatul, care locuieşte în comuna gorjeană Turburea, a încercat să se sinucidă când a văzut factura uriaşă. Șocat, a luat un cuțit pe care şi l-a înfipt în torace, în partea dreaptă. Din fericire, soţia lui, care se afla în apropiere, a reuşit să oprească la timp gestul care i-ar fi putut fi fatal. Rana a fost una superficială.

A căzut. Eu făceam baie la copil şi am auzit o bubuitură. M-am dus repede la bucătărie şi am văzut patru cuțite, două în mână şi două pe jos. I-am luat cuțitele şi am plecat în casă la copil. Este foarte greu. Noi am avut noroc cu domnul primar care ne-a ajutat. Nu cred că putem achita factura„, a povestit soţia bărbatului la Antena 3

Bărbatul care a încercat să se sinucidă când a văzut factura, ajutat de primărie să o achite

Acesta are 50 de ani și trăiește din ajutorul social de 120 de lei lunar. Familia sa are venituri totale de aproximativ 600-700 de lei lunar, care includ și alocațiile copiilor.

Citeste si O pensionară din Galaţi a aflat că a murit de la furnizorul de apă. Înştiinţarea oficială, primită după ce s-a întors de la biserică. „Sunt vie şi mă simt bine”

Primăria din comună a sărit imediat în ajutorul localnicului și a promis că îi va plăti factura.

Actualul guvern trebuie să se gândească şi la ei. Ne gândim la acele pensii speciale, pensiile alea mare ale unor funcționari publici. Aceşti oameni primesc o indemnizație de 120 lei. Ce poate să facă un biet om cu banii aştia. În comună Turburea beneficiari ai legii 140 sunt 80 de dosare. Ar fi cam 160 de oameni care beneficiază de ajutorul acesta. Majoritatea sunt disperați. Aseară când am primit telefon de la copilul acestui om pe care l-am găsit într-o stare destul de rea„, a spus primarul Ion Bârca la Antena 3.

Citeste si Un obiect de lenjerie intimă a fost găsit în jacheta tănărului ucis în dubla crimă de la Iași. Azi, suspectul Ahmed Sami El Bourkadi va fi pus să calce în sânge