Gest emoţionant făcut de cadrele medicale din Timişoara. Cum şi-au surprins colega infectată cu coronavirus de ziua ei

De ziua ei, o tânără asistentă internată cu Covid-19 la Spitalul „Victor Babeș" a avut parte de o surpriză din partea colegilor ei de la SAJ și de asistentele care o îngrijesc de câteva zile.

06 apr. 2020, 17:44
Gest emoţionant făcut de cadrele medicale din Timişoara. Cum şi-au surprins colega infectată cu coronavirus de ziua ei

O asistentă de la Serviciul Județean de Ambulanță Timiș a plâns de bucurie, după ce a fost surprinsă cu baloane colorate, un tort și cadouri, direct pe patul de spital. Și-a celebrat ziua de naștere într-un salon de la „Victor Babeș”. Colegii de la SAJ i-au dus cadourile la poartă, iar asistentele de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” i le-au dus în salon.

Colegele asistente de la „Victor Babeș” i-au cântat „La mulți ani” la capătul patului.

„Totul va fi bine”, i-au transmis colegii prin baloanele colorate.

„Pentru că eroii îngenunchează, ei nu cad niciodată, suntem alături de eroii noștri și îi sărbătorim oriunde s-ar afla! Este ziua unei colege de la Ambulanță care este internată la „Babeș”, confirmată cu Covid-19. Noi i-am făcut o surpriză împreună cu asistentele de la „Babeș”. I-am făcut un tort și niște baloane pe care am scris «Totul va fi bine. SAJ Timiș». Mulțumim oamenilor minunați de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara care au grijă de colegii noștri și le fac zilele petrecute în spital un pic mai ușoare”, a spus colega sărbătoritei, asistentă la SAJ Timiș, potrivit tion.ro.

Tânăra a împlinit 34 de ani și așteaptă rezultatul ultimului test pentru coronavirus.