Gest extrem al unei femei însărcinate: A încercat să îşi omoare toată familia, apoi să se sinucidă FOTO

O femeie însărcinată din Statele Unite a intrat intenţionat cu maşina în ocean. În maşina se aflau şi cei trei copii ai femeii, care au fost salvaţi de mai mulţi martori.

06 mart. 2014, 07:58
Gest extrem al unei femei însărcinate: A încercat să îşi omoare toată familia, apoi să se sinucidă FOTO

O femeie însărcinată din Statele Unite a intrat cu maşina în ocean, într-o încercare de a-şi pune capăt zilelor. Femeia era însoţită şi de cei trei copii ai săi, pe care de altfel ar fi vrut să-i omoare. Din fericire, toţi au fost salvaţi la timp, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un bărbat s-a sinucis aruncându-se din turnul clopotniţei unei catedrale

Scenele dramatice au avut loc pe o plajă din Florida. Femeia a condus direct către ocean, după ce ar fi vrut să-şi pună capăt zilelor, dar şi să-şi omoare cei trei copii în vârstă de 3, 9 şi 11 ani. Mai mulţi martori, printre care şi un salvamar, au intervenit rapid. Ei au deschis portbagajul şi uşile maşinii, iar apoi au reuşit să îi scoată pe copii şi pe femeie.

Când martorii s-au dus să ajute, femeia a continuat să înainteze în ocean. Conducea cu viteză, chiar spre ocean. Este greu de crezut că a fost un accident„, a declarat unul dintre martori.

Citeşte şi Un bărbat şi-a riscat propria viaţă pentru a-şi salva fiica sinucigaşă VIDEO

Femeia însărcinată va fi supusă acum unei evaluări psihiatrice, în timp ce copiii au fost luaţi în grijă de autorităţile americane. Totodată, a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat.