Gest fără precedent pentru „Spaima Bucureştiului”. Nuţu Cămătaru l-a iertat pe omul din cauza căruia a ajuns după gratii

Nuţu Cămătaru, supranumit Spaima Bucureştiului, a făcut un gest fără precedent. Celebrul interlop l-a iertat pe unul dintre oamenii pe care îi ura de moarte și pe care, ani buni, l-a considerat unul dintre “trădătorii” din cauza cărora a făcut ani grei de pușcărie. Totuși, nașterea ultimului său fiu a scos la iveală o latură a personalității liderului interlop care a iscat mai multe discuții în rândul apropiaților.

03 mart. 2017, 08:37
Gest fără precedent pentru „Spaima Bucureştiului”. Nuţu Cămătaru l-a iertat pe omul din cauza căruia a ajuns după gratii

Cunoscut ca o persoană răzbunătoare, care nu-și iartă niciodată dușmanii, Nuțu Cămătaru a făcut un gest la care prietenii săi nu se așteptau. Conform unor surse din anturajul liderului interlop, la scurt timp după ce tânăra lui soție, Claudia Brazilianca, i-a dăruit un fiu, Nuțu a organizat o petrecere la care și-a invitat câteva zeci de prieteni. Ce i-a susrprins, însă, pe apropiații proaspătului tătic, a fost localul la care a fost organizat evenimenul, notează Spynews.

Sursele citate au dezvăluit că a fost vorba despre un restaurant care îi aparține omului de afaceri Constantin Preda, alias Costel Bugatti, unul dintre oamenii pe care Nuțu îl considera un trădător și despre care spunea că trebuie neapărat “perpelit”, adică bătut.

Relațiile lui Nuțu cu omul de afaceri sunt foarte vechi și datează încă de la începul anilor 90, când Bugatti patrona un restaurant din zona Agronomie din București, unde clanul Cămătarilor își avea cartierul general. În anul 2004, când gruparea a fost destructurată, patronul restaurantului ar fi dat declarații împotriva lui Nuțu, lucru care l-a înfuriat teribil pe liderul interlop. În acest sens, a existat chiar o stenogramă a unei discuții în care Nuțu vorbea atunci despre mai mulți foști prieteni care l-au trădat și care trebuie “perpeliți”, printre care se număra și numele lui Costel Bugatti. Acum, se pare că Nuțu a revenit la sentimente mai bune față de acesta, iar după ce Claudia i-a dăruit un băiețel, a organizat o petrecere chiar în restaurantul pe care Bugatti îl deține acum în sectorul 2.