Gest fără scrupule. Femeile cumpără teste de sarcină pozitive ca să-şi păcălească bărbaţii

Din ce în ce mai multe femei îşi vând testele de sarcină pozitive pe internet. Tinere disperate care vor să-şi ţină bărbaţii lângă ele se bat să le cumpere.

10 oct. 2014, 12:16
Gest fără scrupule. Femeile cumpără teste de sarcină pozitive ca să-şi păcălească bărbaţii

Momentul in care un barbat afla ca va fi tata ar trebui sa fie cel mai frumos din viata unui cuplu. Cu toate acestea, exista si femei care fac din asta o adevarata afacere menita sa distruga mii de vieti.

Pentru a tine un barbat langa ea, o femeie poate fi in stare de orice. Din pacate, exista multe reprezentante ale sexului frumos care nu au scrupule si care se folosesc chiar si de o sarcina inchipuita pentru a-si tine partenerii langa ele. Iar cine stie sa profite poate face bani frumosi din asta.

Pe internet, au aparut in ultima vreme mai multe anunturi in care femeile, in general mame, isi vand testele de sarcina pozitive pentru anumite sume de bani, potrivit cancan.ro.

“Vand teste de sarcina pozitive! 50 de dolari pe bucata! Am nevoie de bani pentru copiii mei! Fa-l pe barbatul de langa tine sa fie al tau… pentru vecie!”, a scris o femeie pe un site de socializare.