Gest IMPRESIONANT: A găsit 20 DE MILIOANE de lei vechi şi I-A ÎNAPOIAT

Noroc nesperat pentru un pensionar din Alba Iulia. Omul şi-a pierdut banii cu care voia să-şi cumpere un aparat auditiv, însă o femeie i-a găsit şi i-a înapoiat.

08 iul. 2014, 09:37
Gest IMPRESIONANT: A găsit 20 DE MILIOANE de lei vechi şi I-A ÎNAPOIAT

Bărbatul scosese banii de pe card, la un bancomat. Nu a observat că cele două mii de lei au alunecat din buzunar şi a plecat. Odată ajuns acasă a găsit în buzunar doar 100 de lei şi a anunţat imediat poliţia. În acest timp, o femeie a văzut banii pe jos, i-a adunat şi a mers direct la secţie, unde i-a predat.

„Am tras căruţul lângă bancomat, am scos banii, mi-am luat plasa şi am plecat. Am scos 2.000 – 20 de milioane vechi, dar când am ajuns acasă mai aveam numai o hârtie de 100”, a spus bărbatul.

Femeia, care a trecut atunci prin zonă, a găsit banii pe stradă. I-a adunat pe toţi şi s-a dus direct la poliţie. Ea a găsit 1.900 de lei pe jos.

„Nicidecum nu m-am gândit să-i ţin. Nicio clipă. Era o sumă mare de bani. Foarte mare pentru mine cu salariul pe care-l am”, a spus femeia.

Vizibil emoţionat şi cu lacrimi în ochi, bărbatul i-a mulţumit binefăcătoarei sale, mai ales că aceşti bani fuseseră strânşi cu greu.