Gest impresionant al unei fetiţe care şi-a pierdut tatăl! I-a trimis acestuia scrisori în Ceruri. Reacţia emoţionantă a poştaşului care a intrat în posesia unei scrisori

O fetiţă de opt ani care şi-a pierdut tatăl când avea doar câteva luni i-a trimis acestuia anual scrisori în Ceruri. La un moment dat, una dintre scrisori a fost descoperită de un poştaş care a decis să facă un gest impresionant pentru micuţa care ducea dorul tatălui.

24 iun. 2021, 09:27
Gest impresionant al unei fetiţe care şi-a pierdut tatăl! I-a trimis acestuia scrisori în Ceruri. Reacţia emoţionantă a poştaşului care a intrat în posesia unei scrisori

Gest impresionant! O mamă a cărei fiică de opt ani a i-a scris o scrisoare tatălui ei de Ziua Tatălui a spus că a fost copleșită atunci când scrisoarea i-a fost returnată de poștaș.

Factorul poştal, care îşi pierduse, recent, tatăl a fost profund impresionant de gestul micuţei. Acesta a povestit că se temea ca scrisoarea, pe care a găsit-o într-o cutie poștală Leicester, să nu fie aruncată. Bărbatul a găsit scrisoarea într-o cutie poștală din Braunstone în timp ce făcea ore suplimentare pe un traseu pe care de obicei nu îl acoperă.

Evident, fără o ștampilă sau o adresă reală. Exista riscul ca scrisoarea să fie aruncată în tranzit pe undeva„, a spus el, potrivit BBC

Am vorbit cu managerul meu și l-am întrebat dacă aș putea încerca să iau legătura cu familia pentru a afla mai multe despre asta și pentru a le returna scrisoarea„.

Gest impresionant al unei fetiţe care şi-a pierdut tatăl

El a postat o poză a scrisorii pe Facebook unde a atras mii de comentarii. În doar 15 minute, a reuşit să ia legătura cu mama fetiţei și aranjase să-i ia scrisoarea nedeschisă.

Citeste si Impresionant! O femeie, mamă a 17 copii, a absolvit liceul la 92 de ani. Cum a fost posibil

Cei doi s-au întâlnit într-o seară, iar poştaşul i-a înapoiat femeii scriaosrea alături de o figurină reprezentând tatăl și fiica. Mama fetiţei a declarat că se simte copleşită de mobilizarea de pe Facebook.

Gest impresionant

Nu am crezut niciodată că se va întâmpla asta. Sunt șocată„, a spus ea.

Femeia a povestit că şi-a pierdut soţul când fiica ei avea doar patru luni.

Era atât de mică și abia a început să înțeleagă. Cred că anul acesta i-a fost cel mai greu. Era mai emoționantă decât de obicei”.

Ea a adăugat că va păstra scrisoarea, alături de printuri ale comentariilor de pe Facebook într-o cutie specială pe care i-o va da atunci când aceasta va creşte.

Citeste si Momentul incredibil în care un copil nou născut este găsit viu plutind pe un râu, într-o cutie de lemn. VIDEO impresionant


loading...
Partenerii noștri