Gest impresionant făcut de o româncă, pentru şoferii de tir blocaţi în Olanda. Gestul său a provocat lacrimi de bucurie

Mai mulți șoferi români de TIR au rămas blocați în weekend, în parcări din Olanda. Victoria, o româncă cu suflet mare, nu a putut rămâne insensibilă la drama lor şi i-a vizitat ducându-le pachete în care a pus produse de strictă necesitate. "Plâng de bucurie", a scris o șoferiță pe un grup de Facebook.

23 mart. 2020, 11:32

Victoria SD Schreuder și-a umplut portbagajul mașinii ieri, și-a pus masca și mănuși și a plecat prin parcările din jurul Rotterdamului să mulțumească in felul ei cărăușilor Europei. Nu ne-a spus nimic, a făcut și a tăcut la fel ca mulți dintre voluntarii noștri. #RoOmenia„, a scris Adriana Mureşan, şoferinţă de tir, ea însoţindu-şi postarea de pe grupul Voluntari în Europa şi cu trei fotografii.

Citeşte şi ŞCOLI ÎNCHISE în România. Decizie a Inspectoratului Şcolar cu privire la lecţiile online în timpul epidemiei de COVID-19

La rândul său, Victoria şi-a povestit pe scurt experiența, într-o postare: „Am stat, la distanţă de doi m, la taclale cu ei, am raspuns la diferite intrebari. Si am acum o mare multumire aici, singura in casa”. Răspunsul Adrianei Mureșan, ea însăși șoferiță de TIR, a comentat: „Victoria SD Schreuder eu plâng de bucurie. Știu ce ai simțit! Am simțit și eu, este angelic„.