Gest impresionant pentru patru fraţi orfani de mamă. Peste o sută de oameni s-au mobilizat şi au reuşit să le cumpere o casă

Patru fraţi dintr-o localitate din Alba au din nou motive să zâmbească, după ce au rămas orfani de mamă. Peste o sută de oameni s-au mobilizat şi au reuşit să le cumpere micuţilor o casă. Mama copiiilor a murit într-un accident provocat chiar de tatăl lor.  

27 nov. 2017, 09:43
Gest impresionant pentru patru fraţi orfani de mamă. Peste o sută de oameni s-au mobilizat şi au reuşit să le cumpere o casă

Cei patru copii rămaşi fără mamă vor avea un acoperiş deasupra capului. Primarul împreună cu alţi oameni din localitate au strâns opt mii de euro şi au cumpărat o casă pentru cei patru copii rămaşi fără mamă.

Cum  situaţia financiară a familiei nu era una foarte bună,  primarul şi oamenii din localitate au pus mână de la mână şi au reuşit să strângă cei opt mii de euro. În curând, copii se vor muta în noua locuinţă alături de bunica şi tatăl lor.

Mama celor patru fraţi a murit într-un accident tragic provocat chiar de soţul ei, care se urcase băut la volan. Primele constatări au arătat că,bărbatul de 36 de ani din Abrud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cristea, a pierdut controlul volanului, a rupt un gard şi s-a răsturnat pe un teren de fanaţ. Soţia sa, în vârstă de 30 de ani, a suferit leziuni grave şi a fost transportată la spitalul din Câmpeni, de unde urma să fie transferată cu un elicopter SMURD. Din păcate, victima a decedat înainte să fie preluată de elicopter. Şoferul nu are permis şi era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată pe etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie adevarul.ro.