Gest INCREDIBIL al lui Ion Nica, tatăl handbalistei care A MURIT la Clinceni

Ion Nica, tatăl handbalistei care a murit acum patru luni în accidentul aviatic de la Clinceni, cere demascarea vinovaților: "Cine mi-a omorât fata, să plătească!".

15 feb. 2016, 08:57

Andreea Nica a murit acum patru luni, împreună cu Dan Floroiu, iar instructorul Adrian Costandache a fost grav rănit. Procurorii Curții de Apel București sunt aproape de un verdict, scrie Libertatea. În timp ce anchetatorii verifică încă firma TNT Brothers și condițiile în care a fost efectuat saltul, Ion Nica, tatăl handbalistei își strigă durerea: „Cine mi-a omorât fata, să plătească!”.

Citeşte şi Tragedia de la Clinceni. Ultimele cuvinte ale handbalistei moarte în accident

„La cererea părții vătămate (n.r. Ion Nica, tatăl Andreei) polițiștii delegați pentru acest caz vor ridica de la firma în cauză toate documentele necesare pentru stabilirea legalității zborului, dar și a calității echipamentelor folosite la acel salt. Trebuie să vedem dacă există și alte cauze, în afară de greșeala parașutistului decedat, care au condus la producerea accidentului. Studierea documentelor ne va elucida asupra unor posibile noi culpe”, au dezvăluit surse judiciare.

Citeşte şi Sportivă de naţională. Cine a fost Andreea Nica, handbalista care a murit în accidentul de la Clinceni

Ion Nica, președintele CSM Unirea Slobozia, club de handbal la care activa și fiica sa, Andreea Nica, a demarat, în paralel, propria anchetă: „Da, prin avocați am cerut procurorilor să verifice firma, licențele de zbor ale tuturor celor care au participat la acel salt – piloți, instructori, parașutiști. Să vadă dacă echipamentele erau în termen de valabilitate. Vreau să știu adevărul. Cine mi-a omorât fata, să plătească! Pe fata mea nu o mai aduce nimeni înapoi, dar să nu se mai întâmple așa o tragedie și cu altcineva. Să nu mai moară oameni nevinovați, așa cum s-a întâmplat cu fata mea!”.