Gest incredibil al unui tânăr după ce a aflat că verişoara lui minoră era însărcinată şi trăia pe străzi FOTO

Un tânăr din Australia a recurs la un gest incredibil după ce a descoperit că verişoara sa de doar 17 ani era însărcinată şi trăia pe străzi.

16 apr. 2015, 11:20

Tommy Connolly, un australian de 23 de ani, nu mai vorbise de peste un deceniu cu verişoara lui, fiind şocat în momentul în care adolescenta i-a lăsat un mesaj pe Facebook în care îi mărturisea că este însărcinată şi că trăieşte pe străzi din cauza dependenţei de droguri, potrivit Mirror.

Citeşte şi O minoră a rămas gravidă după ce a fost EXPLOATATĂ de 10 BĂRBAŢI. Cine este tatăl nu se ştie

În acel moment, bărbatul a luat imediat o decizie drastică şi a luat-o acasă la el pe tânără. Pentru a o întreţine pe ea şi pe copil, el a făcut mai multe sacrificii şi a lucrat full-time în timpul vacanţelor dintre semestre, ca apoi să renunţe pentru o vreme la visul sau de a face sport de performanţă. Cu banii strânşi el a închiriat o casă .
adolescenţă

Evident că nu aveam cum să o las în stradă. Toţi îmi spun că mi-am luat o responsabilitate imensă, dar am renunţat să mă mai gândesc la mine, la facultate sau slujba, mă gândeam doar la faptul că ea şi bebeluşul aveau nevoie de mine. Ea ar putea să scrie o carte despre experienţe traumatizante. Nu sunt mulţi cei care îi cunosc povestea, nimeni nu merită o viaţă aşa cum a avut ea până acum. Sunt conştient că am făcut un lucru bun, dar mă simt vinovat pentru toată atenţia pe care o primesc acum„, a declarat Tommy Connolly.

Citeşte şi O ADOLESCENTĂ GRAVIDĂ a fost arsă cu APĂ FIARTĂ de o vecină. Ce s-a întâmplat este şocant VIDEO

Gestul incredibil al tânărului a făcut înconjurul planetei.