Gest înduioşător făcut de medicul Radu Zamfir pentru Aura Ion

Au trecut sase luni de la dezastrul aviatic in care pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion si-au pierdut viata. Sambata dimineata, medicul Radu Zamfir, care a fost si el in acel avion, a mers la mormantul celor doua victime insotit de sotia sa.

21 iul. 2014, 09:26

Au trecut sase luni de la tragedia din Apuseni, iar medicul chirurg Radu Zamfir a avut nevoie de psiholog pentru a trece peste tragicul moment, scrie cancan.ro.

Citeşte şi INTERVIU cu NAŞUL lui ADRIAN IOVAN la şase luni de la TRAGEDIE: Îi îndeplinim ULTIMA DORINŢĂ VIDEO

Acesta era legat sufleteste atat de Adrian Iovan, cu care era prieten bun, cat si de Aura Ion, pe care o considera o studenta eminenta si incerca sa o ajute. Ba mai mult, Adrian si Aura se aflau in acel avion pentru ca Zamfir decisese acest lucru. Sambata si duminica au avut loc slujbele de pomenire ale lui Iovan si a Aurei, insa Radu Zamfir nu a fost prezent la nici una. Nu a vrut sa dea nas in nas cu presa si sa fie luat la intrebari.

Citeşte şi Ce s-a întâmplat cu stewardesa care l-a desfiinţat pe Adrian Iovan după accidentul din Apuseni

Nu are puterea sa faca acest lucru. Cu toate acestea, surse din anturajul chirurgului au marturisit ca acesta a mers dis de dimineata la mormantul Aurei Ion, pentru a-i duce un buchet de flori. Mai apoi a mers si la cimitirul Bellu, pentru a depune o coroana pe cavoul bunului sau prieten. Adrian Iovan. Medicul chirurg nu a avut puterea sa mearga singur, asa ca alaturi i-a fost sotia, si ea medic de profesie.