GEST ÎNFIORĂTOR. Un tânăr şi-a lăsat prietena să moară după ce a provocat un accident rutier

Un tânăr din Răducăneni a ajuns pe mâna judecătorilor după ce a încercat să muşamalizeze în mod criminal un accident rutier în care două adolescente au fost grav rănite.

15 feb. 2015, 08:42
GEST ÎNFIORĂTOR. Un tânăr şi-a lăsat prietena să moară după ce a provocat un accident rutier

Ieşeanul băuse înainte de a se urca la volan şi a comis mai multe fapte abominabile, rând pe rând, numai pentru a nu fi descoperit. A refuzat chiar să ducă victimele accidentului la spital, pentru a nu i se da de urmă. Una dintre victime, o fată de 18 ani, a murit cu zile după ce a fost dusă la spital mult prea târziu.

Timp de mai multe ore, acest tânăr, din Răducăneni, a plimbat cele două victime rănite, refuzând la un moment dat chiar şi intervenţia unor ambulanţieri ce treceau întâmplător şi au văzut accidentul, totul de teamă să nu fie deconspirat. Fetele rănite au ajuns până la urmă la spital, însă tardivitatea a fost unul dintre motivele care au dus la decesul uneia dintre ele. O fată de doar 18 ani, proaspăt absolventă de liceu şi cu tot viitorul în faţă.

După mai bine de doi ani de anchetă, procurorii ieşeni au trimis vineri, în judecată şoferul vinovat de producerea accidentului, dar şi un prieten de-al său care a intrat în jocul acestuia.

Află mai multe detalii din ziaruldeiasi.ro