Gest scandalos al celebrului manelist Tzancă Uraganu. Incredibil, unde și-a parcat mașina FOTO

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai apreciaţi manelişti de la noi, dar apare în prim-plan şi din cauza unor gesturi nu tocmai normale. De data aceasta, și-a parcat bolidul de lux pe un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități.

06 apr. 2022, 14:54
Gest scandalos al celebrului manelist Tzancă Uraganu. Incredibil, unde și-a parcat mașina FOTO
Gest scandalos al celebrului manelist Tzancă Uraganu

Gest scandalos al celebrului manelist Tzancă Uraganu. Manelistul își permite orice aroganță atunci când vine vorba de propriul confort, chiar dacă asta înseamnă să își parcheze bolidul de lux pe unde apucă.

Gest scandalos al celebrului manelist Tzancă Uraganu. Incredibil, unde și-a parcat mașina!

Tzancă Uraganu s-a deplasat recent la un centru comercial din Ploiești şi a parcat maşina fix în faţa intrării! Ba, mai mult, manelistul nu a stat mult pe gânduri și a ocupat un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități! La scurt timp, anganjații mall-ului s-au autosesizat și au aplicat măsura corespunzătoare în astfel de situații şi i-au blocat o roată, scrie Cancan.

Tzancă Uraganu şi Florin Salam, show la ziua Biancăi Drăgușanu. Transsexualul Jessica Alves, alias „Păpuşa Ken”, printre invitați FOTO

Tzancă Uraganu, umilinţă maximă la un eveniment. A primit bani falși la dedicații: „Să vă fie rușine!”

Artistul s-a enervat la culme după un eveniment când a văzut că o parte din bancnotele primite erau false. Acesta le-a transmis inculpaților că nu se fac astfel de gesturi, iar pe viitor va face publice numele celor care dau bani falşi, pentru a-i face de râs. „Nu am fost eu atent așa, că toți aruncă bani avalanșă, iar copiii iau de pe jos. Sunt cei care ne strâng nouă banii că așa se face. Știți ce zic. Dacă îi primesc în mână îi simt și atunci e altceva, nu am cum să nu simt. La câte hârtii mi-au trecut prin mână, e dezastru. Să vă fie rușine celor care dați bani falși la dedicații. Dacă mai dați bani falși vă pun direct pe live și spun numele vostru. Mie nu-mi plac astfel de discuții cu bani falși, cu dat înapoi, nu ține la mine”, a spus Tzancă Uraganu pe contul său de TikTok.