Gest şocant al unei mămici din Iaşi, la doar patru zile de la naştere. Femeia s-a sinucis în maternitate

O femeie internată la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Cuza Vodă" din Iaşi s-a aruncat duminică dimineaţă, în jurul orei 10.30, de la etajul patru al imobilului şi a decedat.

16 feb. 2020, 09:42
Gest şocant al unei mămici din Iaşi, la doar patru zile de la naştere. Femeia s-a sinucis în maternitate

Femeia, în vârstă de 34 ani, născuse pe 12 februarie, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi. „A fost trimis un echipaj medical cu o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă. Pacienta a suferit în urma căderii de la etajul patru un stop cardio-respirator şi politraume severe. Echipajul medical a făcut resuscitare timp de o oră, fără răspuns pozitiv. A fost declarat decesul„, a precizat coordonatorul SMURD Iaşi.

Citeşte şi Crimă involuntară într-un hotel din Iaşi. Soţia unui deputat şi-a sufocat din greşeală bebeluşul

Robert Dâncă, managerul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie „Cuza Vodă”, a declarat pentru AGERPRES că, pe lângă ancheta poliţiştilor, a fost demarată şi o anchetă internă. Se pare că femeia suferea de depresie post-natală.

Pacienta a născut natural, la termen. A fost o naştere desfăşurată în bune condiţii. Era căsătorită şi la prima naştere. Nu ştim care e motivul pentru care a recurs acest gest. Am demarat deja o anchetă internă„, a detaliat Robert Dâncă.