Anunţ şocant al unui interlop celebru din România. Nu mai vrea să iasă din puşcărie

Adrian Corduneanu, cel supranumit „Beleaua”, i-a luat prin surprindere pe judecători. Închis în Penitenciarul Gherla, liderul temutului clan de la Iași a cerut magistraților să fie eliberat condiționat încă de la finele anului trecut. Luni, însă, când a apărut în instanță, Corduneanu a spus că nu își mai menține cererea de a fi eliberat condiționat.

08 ian. 2019, 13:13

„Constată că petiţionarul Corduneanu Adrian şi-a retras cererea având ca obiect liberarea condiţionată, scrie cancan.ro. Obligă petiţionarul să achite 150 lei cheltuieli judiciare statului”, au stabilit judecătorii de la Gherla.

Citeşte şi Agresorul fiicei lui Adrian Enache a fost eliberat

Cel mai probabil, „Beleaua” și-a dat seama că nu a petrecut suficient timp în pușcărie pentru a fi eliberat.

Are de executat patru ani și opt lui pentru șantaj

Adrian Corduneanu este închis din aprilie 2016 și execută o pedeapsă de patru ani și opt luni primită pentru șantaj. Alături de un prieten, Ionel Bogdănici, Beleaua ar fi şantajat un agent de vânzări de la o firmă ce vindea betoane.

Procurorii spun că cei doi interlopi ar fi primit 1.000 de euro şi 30.000 de lei de la agentul şantajat, după ce victima i-a „supărat”, refuzând, în primă fază, să le redirecţioneze clienţi.

Se întâmpla în octombrie 2015, atunci când Adrian Corduneanu l-ar fi lovit cu palmele peste urechi pe T.P. şi l-a înţepat cu cuţitul în picior.

„Frate, nu-i bine, şi ştiu unde să-l bag să te fac franjuri şi nu are nimeni ce să-mi facă. Ştiu că sunt urmărit de poliţie, din scara vecină de la etajul 4, dar nu au ce să-mi facă”, ar fi spus atunci Corduneanu.