Gest şocant făcut de Lora la moartea bunicului său. Ce i-a pus acestuia în buzunar

Cu ocazia unui concert pe care l-a susținut în Vaslui, Lora s-a reîntors în apartamentul în care a copilărit alături de bunicii săi, locuit în prezent de o mătușă.

05 mai 2016, 10:38
Gest şocant făcut de Lora la moartea bunicului său. Ce i-a pus acestuia în buzunar

Chiar dacă trece destul de rar în orașul în care a crescut, Lora este tratată ca o adevărată vedetă, în Vaslui, scrie libertatea.ro. Localnicii o consideră de-a lor și, recent, cu ocazia unui concert pe care l-a susținut în orașul moldav, artista a fost „luată pe sus”, de numeroșii fani, ea fiind păzită în permanență, de un bodiguard.

Citeşte şi Dezvăluiri şoc despre relaţia Lorei cu Ionuţ Ghenu, fostul iubit al Doinitei Oancea. Artista a spus tot într-un interviu

Lora a pierdut însă cel puțin o oră cu aceștia, dând autografe pe unde a apucat, inclusiv pe rucsace sau tricouri. Apoi, pentru câteva ore, blonda s-a reîntors în apartamentul bunicilor, în care și-a petrecut o mare parte a copilăriei, locuit în prezent de tanti Vali, o mătușă de-a sa.

Cu această ocazie, artista a depănat amintiri despre bunicii săi. De pildă, ea le-a confirmat vecinilor că mamaie iubea foarte mult florile și avea un adevărat altar într-una dintre camere și că a suferit foarte tare în momentul în care bunica sa, dar și bunicul, s-au stins din viață.

Mai mult, copil fiind, în momentul în care tataie al său a murit, Lora a făcut un gest incredibil și într-o oarecare măsură, șocant, dat fiind că era doar un copil. Ea i-a pus bunicului, în sicriu, în buzunarul sacoului, un bilețel pe care scrisese o poezie compusă chiar de ea.