Gest şocant făcut de un tânăr de 20 de ani. A dispărut după ce a anunţat că se sinucide

Gest şocant făcut de un tânăr de 20 de ani din judeţul arad. Băiatul a postat luna trecută un mesaj pe reţelele de socializare prin care îşi anunţa intenţiile sinucigase. De atunci acesta a dispărut fără urmă, iar autorităţile nu reuşesc să-l găsească.

10 iul. 2018, 07:38
Gest şocant făcut de un tânăr de 20 de ani. A dispărut după ce a anunţat că se sinucide

Tânărul a plecat de acasă cu bicicleta, iar telefonul său mobil este închis. În mesajul postat pe Facebook,  a scris: „Îmi pare rău că nu am putut accepta viața asta, dar mai bine îi așa. Nu știu unde îi dreptatea în viața asta. Alții au de toate, alții nu au nimic. Mai bine era să nu mă fi născut. Îmi pare rău, nu îi nimeni de vină că am ajuns să fac asta”.

Mesajul lui este însoțit de o fotografie în care apare un ștreang ce atârnă de un copac. Tatăl său biologic l-a dat dispărut, iar poliția îl caută.

„În dimineața zilei de 28 iunie a plecat de la domiciliul său de pe strada Fagului din municipiu și nu s-a mai întors, Alin Vasilescu, de 20 de ani. Tânărul are următoarele semnalmente: 1,65 m, 60 de kg, păr șaten, tuns scurt și ochi căprui. La momentul dispariției, tânărul era îmbrăcat cu o bluză cu model camuflaj, geacă neagră și pantaloni scurți”, au declarat reprezentanții IPJ Arad, potrivit aradon.ro. 

Aceștia fac un apel către persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tânărului să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.