GEST TERIBILIST S-a urcat pe maşină în timp ce aceasta rula pe un drum public! CINE este TÂNĂRUL

O fotografie cu un tânăr aflat pe plafonul mașinii în timp ce aceasta rula a fost postată pe Facebook.

24 iul. 2018, 14:24
GEST TERIBILIST S-a urcat pe maşină în timp ce aceasta rula pe un drum public! CINE este TÂNĂRUL

UPDATE: Un şofer începător din Arad, în vârstă de 19 ani, a fost sancţionat de poliţişti cu 1.160 de lei, după ce a fost fotografiat în trafic urcat pe plafonul maşinii aflate în mers şi care nu mai era controlată de nimeni, iar în autovehicul se mai aflau pasageri. Fotografiile au fost postate pe internet de martori din trafic, iar poliţiştii s-au autosesizat şi l-au identificat pe tânăr.

”Poliţiştii Biroului Rutier au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului cu suma de 1160 de lei. Acesta şi-a recunoscut fapta şi nu a avut obiecţiuni”, a declarat, miercuri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu.

Poliţiştii spun că şoferul se urcase pe plafonul maşinii în timp ce acesta era în mers. În autovehicul se aflau pasageri, însă nimeni nu a preluat controlul volanului.

Şoferul amendat are 19 ani şi deţine permis de mai puţin de un an, el având ”semnul începătorului” amplasat pe parbriz şi lunetă.

În imagine se poate observa că autoturismul are numere de înmatriculare de Arad, iar pe luneta autoturismului, în partea stânga sus, poate fi observat semnul începătorului – celebra „lămâie”.

Cel care a surprins imaginea a scris pe rețeaua de socializare că volanul autoturismului ar fi fost ținut de către pasagerul de pe scaunul din dreapta în tot timpul în care bărbatul se afla pe plafonul autoturismului. Se pare că imaginea a fost surprinsă pe drumul ce duce înspre pădurea Ceala.

Reprezentanții IPJ Arad au precizat că vor începe cercetările în ceea ce privește stabilirea identității bărbatului.


loading...