Gest URIAŞ făcut de Mihai Leu pentru un tânăr bolnav de CANCER

Mihai Leu, fost campion de box şi raliuri, a ramas impresionat de un pusti de 17 ani, bolnav de cancer. Visul acestuia era sa urce intr-o masina de raliuri alaturi de marele sportiv, care a luptat şi el, în ultimii doi ani, cu cancerul.

01 sept. 2016, 07:25
Gest URIAŞ făcut de Mihai Leu pentru un tânăr bolnav de CANCER

Mihai Leu a fost diagnosticat acum doi ani cu un cancer la colon, iar fostul mare pugilist a învins boala. El a rămas marcat puternic de persoanele aflate in situatii asemanatoare. O dovada in acest sens o reprezinta participarea lui la o recenta actiune a unei puternice firme de automobile care a sarit in ajutorul lui Adi, un tanar bolnav de cancer. Baiatul, in varsta de 17 ani, era un pasionat de masini, si lupta lui cu cancerul nu l-a impiedicat sa viseze la bolizi si raliuri. De aceea, dorinta lui cea mai mare a fost sa conduca o masina de competitie alaturi de  Mihai Leu. Iar visul i s-a indeplinit zilele trecute, atunci cand fostul campion national de curse l-a luat in autoturismul sau personalizat si a dat o tura de circuit.

PRIMUL LUCRU pe care l-a făcut Mihai Leu după ce s-a vindecat de CANCER

„Sportivul este un om de mare caracter si atitudinea lui fata de Adi i-a cucerit pe toti. A fost o intalnire emotionanta intre doi oameni care au trecut si trec prin momente grele si, la final, Leu chiar i-a spus ca vrea sa il vada pe tanar intr-o buna zi un adevarat pilot de raliuri. Apoi, a vorbit un pic si cu familia acestuia, mama, fratii si surorile lui, care s-au bucurat alaturi de baiat de aceasta experienta unica”, au spus organizatorii evenimentului pentru WOWbiz.ro.