Gestul care a jignit AMERICA: Cum i-au spus moscoviţii La Mulţi Ani celui mai puternic om din lume VIDEO

Publicat: Joi, 07 August 2014 23:12 // Actualizat: Joi, 07 August 2014 23:19 // Sursa: romaniatv.net

Cu ocazia aniversării a 53 de ani de viaţă, studenţii ruşi i-au transmis "urări" jignitoare preşedintelui american Barack Obama. Ei au proiectat cu laser un desen rasist, chiar pe clădirea Ambasadei Americane din Moscova.

Mesajul dezgustător consta într-un desen realizat cu raze laser pe clădirea ambasadei americane, ce sugera figura lui Obama. Spectacolul cu laser începea cu mesajul "La Mulţi Ani, Obama!", după care apărea desenul cu figura lui şi o banană pe care cel mai puternic om de pe planetă, aşa cum este considera a fi şeful Casei Albe, începea să o mănânce.

Această imagine extrem de jignitoare nu va face decât să inflameze şi mai mult relaţiile tensionate dintre Washington şi Moscova. Un grup autointitulat "Iniţiativa Studenţilor din Moscova" a revendicat mesajul jignitor, ce a fost proiectat luni, de ziua preşedintelui american, pe clădirea ambasadei americane.

Citeşte şi Barack Obama, comparat cu "maimuţele înţelepte" într-o reclamă rusească VIDEO

Cu câtea ore înainte de proiecţia mesajului rasist, pe un banner uriaşm desfăşurat de cealată parte a străzii înfăţişa caricaturi cu Obama, însoţite de cuvintele "Nu văd... Nu aud... Nu spun adevărul nimănui...", aluzie la amuletele de inspiraţie africană, în care trei maimuţe "înţelepte" mimează aceste ipostaze.

Citeşte şi VLADIMIR PUTIN, o adevărată JUCĂRIE SEXUALĂ. Ce a păţit liderul de la KREMLIN FOTO

Prin toate aceste gesturi, Moscova a vrut să atragă atenţia asupra presupusei ipocrizii a SUA faţă de Ucraina, a informat postul de televiziune RT, în programul său de ştiri. Obama a anunţat, săptămâna trecută, sancţiunni împotriva unor sectoare-cheie ale economiei Rusiei.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 aug 03:57
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoML
08 aug 03:52
...class="item-date">
on August 7, 2014
Cu ocazia aniversării a 53 de ani de viaţă, studenţii ruşi i-au transmis...
07 aug 23:39
...jignitoare preşedintelui american Barack Obama. Ei au proiectat cu laser un desen rasist, chiar pe clădirea …read more ...
07 aug 23:18
...jignitoare preşedintelui american Barack Obama. Ei au proiectat cu laser un desen rasist, chiar pe clădirea …read more ...
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H