Gestul Elenei Udrea, semnificaţie ULUITOARE în limbajul surdo-muţilor VIDEO

Noi explicaţii uluitoare pentru gestul făcut de Elena Udrea în Parlament. O profesoară de la o şcoală specială din Bucureşti a dezvăluit în exclusivitate unei echipe România TV toate semnificaţiile gestului făcut de Elena Udrea.

11 feb. 2015, 13:12
Gestul Elenei Udrea, semnificaţie ULUITOARE în limbajul surdo-muţilor VIDEO

Profesoara care a explicat semnificaţia gestului cu degetul la nas făcut de Udrea în Parlament este diriginta unei clase de surdo-muţi. Femeia spune că atingerea nasului cu degetul echivalează cu ceva urât.

Am avut prieteni surdo-muţi. Primul gând m-a dus la înjurătură„, a spus profesoara.

Pentru a găsi toate semnificaţiile gestului, diriginta şi-a interogat pe loc elevii.

Pipi! Dar baţi, nu apeşi! În momentul în care dai peste, spui „minţi”! „Minte!” „A minţi!”, „Ştiu multe, dar nu am spus nimic!” Mişcarea contează! Ea, dacă aţi observat, a făcut un „L”. A pus mâna! Eu am stat şi am urmărit, că eram foarte curioasă. A arătat „L”! Unui Laurenţiu! Unui Leonard!„, a explicat profesoara.

VEZI ŞI Elena Udrea recidivează. A făcut din nou semnul MISTERIOS, la intrarea în ICCJ VIDEO

Elena Udrea a făcut un gest controversat atât la finalul discursului susţinut în faţa colegilor din Camera Deputaţilor luni seară, când s-au încuviinţat cererile de urmărire penală, reţinere şi arestare pe numele fostului ministru, dar şi miercuri, când a fost dusă la ÎCCJ cu propunere de arestare preventivă în dosarul Microsoft