Gestul emoţionant al lui Reghecampf: „E mai presus de toţi banii!”. Ce decizie a luat după ce a aflat că mama lui are cancer VIDEO

Laurenţiu Reghecamf a avut o relație specială cu ambii părinți, iar decesul tatălui a fost un eveniment marcat din trecutul său. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a dezvăluit cât de mult a însemnat pierderea tatălui și ce decizie a luat când a aflat că mama sa are cancer.

30 mai 2022, 11:30
Gestul emoţionant al lui Reghecampf: „E mai presus de toţi banii!”. Ce decizie a luat după ce a aflat că mama lui are cancer VIDEO
Ce decizie a luat reghecampf după ce a aflat că mama lui are cancer

Gestul emoţionant al lui Reghecampf. Antrenorul de la Universitatea Craiova a dezvăluit că îi semăna lui Harry Reghecampf. Tatăl a fost cel care l-a îndrumat și a ținut mult să ajungă fotbalist, dar fără să neglijeze școala.

Gestul emoţionant al lui Reghecampf: „E mai presus de toţi banii!”. Ce decizie a luat după ce a aflat că mama lui are cancer

Antrenorul a explicat cât de mult a însemnat pierderea tatălui și a vorbit și despre lecțiile importante pe care le-a învățat de la acesta în emsiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „Da, plâng. Eu plâng și la filme. Pentru mine tata a însemnat foarte mult, chiar dacă a fost foarte dur. M-a luat de la fotbal, de la Dinamo, aveam echipamente frumoase, era o grupă foarte bună, cu un antrenor bun. A ținut mult ca eu să ajung fotbalist, dar nu își dorea să neglijez școală. El a avut un atac cerebral, a rămas paralizat, mama s-a chinuit timp de doi ani de zile. Am avut meci în Abu Dhabi, am venit la înmormântare și am plecat. Mi-ar fi plăcut să-l mai am lângă mine, chiar dacă relația dintre noi a fost foarte dificilă, pentru că el fiind foarte dur, tot continua să se comporte cu mine ca și când eram foarte dur. Deja câștigam bani, aveam ce aveam nevoie, dar se comporta ca și când eram copil. Mi-ar fi plăcut să-l am lângă mine”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf, despre momentul în care şi-a pierdut fetiţa: „Ne obișnuisem deja cu Ana Lisa”. Ce spune despre blesteme VIDEO

Mama lui Laurențiu Reghecampf a fost diagnosticată cu cancer, iar antrenorul a decis să rămână alături de ea. „Anul acesta când am decis să nu mai plec în străinătate cu fotbalul am făcut-o pentru ea, pentru că mi-a spus că are problema respectivă, că trebuie să meargă la doctor. Am luat-o de mână, am fost la Istanbul și am început tratamentul. Acum este bine, a terminat și cu radiologia, am operat-o, se simte foarte bine. Ca orice mama, îmi dă sfaturi, dar nu se bagă. Nu i-am permis să se bage”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf rupe tăcerea despre divorţ. Ce acuzaţii îi aduce Anamariei Prodan: „Asta nu pot să accept niciodată”

Întrebat pentru ce ar renunţa la „toate milioanele”, antrenorul a răspuns: „Mi-aș dori să nu mai am episodul cu Ana Lisa, mi-aș dori ca tata să trăiască. Mai presus de bani, mai presus de nume, cred eu că conteaza liniștea sufletească. Faptul că nu îți dai seama cat de drag îți este cineva până nu îl pierzi. Nici eu nu am avut o relație perfectă și am știut că am avut o mamă, un tată. Îi duc lipsa, și să mă cert cu el mi-aș fi dorit. Nu au contat banii pentru mine, poate și de-asta am câștigat atât de mulți bani”.