Gestul extrem făcut de un OM de AFACERI pentru bani. Reacţia poliţiştilor: Şi-a TĂIAT-O SIGUR

În loc să se îmbogăţească, un om de afaceri din Taiwan a ajuns după gratii, mutilat, după ce şi-a tăiat singur o mână, încercând să câştige banii unei poliţe de asigurare. 

22 iul. 2015, 12:05

În 2011, un om de afaceri taiwanet, Hu Chi-yang, a informat compania de asigurare că un hoţ i-a tăiat mâna în timpul unei călătorii de afaceri pentru a-i fură ceasul de aur de la mână, potrivit WantChinaTimes.

Citeşte şi Poliţistul Cioacă ar vrea banii de pe asigurarea de viaţă a Elodiei

Ulterior, el a reclamat banii prevăzuţi în poliţa de asigurare. Poliţia din China a demarat imediat o anchetă, deşi Hu s-a plâns că mâna amputată i-a fost confiscată că proba în anchetă. Investigaţia realizată atât în China, cât şi în Taiwan la cererea companiei de asigurări a dezvăluit însă că Hu încheiase poliţa în valoare de 30 de milioane de dolari taiwanezi, aproximativ un milion de dolari, cu puţin înainte de a suferi leziunea. În China, poliţia locală a reuşit să-l identifice pe Hu că potenţial cumpărător al unui cuţit şi a descoperit urme de anestezic în sângele descoperit la locul faptei. Mai multe, tăieturile de curit erau făcute extrem de curat şi nu păreau opera unui atacator disperat.

Bărbatul va sta zece luni la închisoare pentru fraudă, după ce şi-a tăiat singură mâna pentru a încasa poliţa de asigurare.  El a depus un apel la Curtea Supremă, care a confirmat însă sentinţa iniţială.

Citeşte şi Ce a păţit un BĂRBAT după ce s-a jucat prea mult pe CALCULATOR. Oricine poate ajunge în situaţia asta