Gestul extrem la care a recurs o anorexică: Mi-am CRESTAT cuvântul „GRASĂ” pe burtă cu o FOARFECĂ

Kylie Hortop este o tânără de 20 de ani care a avut o adolescenţă nefericită din cauza celor din jurul ei. Fiind un copil mai gras, colegii şi-au bătut joc de ea până când tânăra a ajuns anorexică. Cu toate că ajunsese la o greutate de 40 de kilograme, ea tot se considera grasă, recurgând la mai multe gesturi extreme. Fata a încercat să se sinucidă. Mai mult, tânăra şi-a crestat cu o foarfecă cuvântul "grasă" pe abdomen.

25 mart. 2013, 10:55

După ce timp cinci ani de zile a fost batjocorită pentru că era prea grasă, Kylie Hortop a devenit anorexică. Cu toate că slăbise, adolescenta continua să se creadă obeză. În prezent, la vârsta de 20 de ani, spune că s-a schimbat şi acum este normală, atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic, potrivit Mirror.

Citeşte şi Anorexica de 19 kg: Atât de slabă, încât făcea vânătăi chiar şi în pat FOTO

„Au fost vremuri negre pentru mine. Nu puteam să vorbesc cu nimeni şi am început să îmi fac rău singură. Viaţa mea este mult mai bună acum. În trecut nu ştiam ce înseamnă mâncare sănătoasă. Mâncam doar cartofi şi pizza în fiecare noapte. Până la 13 ani aveam 70 de kilograme. Era prea mult pentru înălţimea mea. Restul copiilor mă băteau în autobuzul şcolii”, povesteşte tânăra motivul pentru care a devenit anorexică.

Din cauza celor care o agresau, adolescenta a trebuit să se mute la altă şcoală şi a devenit obsedată de slăbit. I-a obligat pe părinţi să îi cumpere un aparat de exerciţii şi a urmat o serie de diete extrem de stricte, care au adus-o într-o scurtă perioadă de timp la o greutate de doar 40 de kilograme, devenind anorexică. Cu toate aceste, ea se credea la fel de grasă.

Citeşte şi A renunţat la carieră pentru droguri şi o viaţă de desfrâu GALERIE FOTO

„Am devenit obsedată de diete, convisă fiind că slăbitul este singurul mod în care o sa îmi fac prieteni. Am găsit diete pe internet şi idolatrizam vedetele slabe ca Victoria Beckham. Nu mă interesa de cei din jur. Tot ce voiam era să fiu slabă. În patru ani, am ajuns de la 75 de kilograme la mai puţin de 40 de kilograme. Vocile din capul meu îmi spuneau că sunt grasă, cu toate că blugii atârnau pe mine”, îşi aminteşte Kyle despre perioada respectivă.

Citeşte şi Modeling fără tipare. E plinuţă, dar face ravagii în lenjerie intimă GALERIE FOTO

Într-un moment de nebunie, ea a recurs la un gest extrem, şi-a crestat cu o foarfecă cuvântul ‘grasă’ pe abdomen, cicatrice pe care încă o are la vârsta de 20 de ani. În anul 2010, la vârsta de 17 ani, tânăra a luat un pumn de pastile şi a încercat să se sinucidă. Familia s-a speriat şi a fost dusă la psiholog, lucru care a ajutat-o să treacă peste anorexia care îi distrugea viaţa. Un an mai târziu, fata diagnosticată cu anorexie şi depresie şi-a revenit şi s-a înscris la Facultatea de Modă şi Textile din oraşul Huddersfield, unde şi-a întâlnit şi actualul iubit, Jordan.

Încă am cuvântul ‘grasă’ crestat pe burtă şi o să îl port mereu. Îmi aduce aminte că am supravieţuit unor perioade dificile„, a adăugat ea.