Gestul EXTREM la care a recurs un bărbat după ce a pierdut competiţia cu soţia pentru alcoolul ascuns în casă

Un bărbat de 47 de ani din Alba ar putea fi cercetat penal pentru distrugere, după ce, supărat că nevasta l-a lăsat fără alcool, a distrus cu o piatră prima portieră ce i-a apărut în cale.

22 feb. 2016, 14:01
Gestul EXTREM la care a recurs un bărbat după ce a pierdut competiţia cu soţia pentru alcoolul ascuns în casă

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 20 februarie, la ora 16.45, la 112, scrie voceatransilvaniei.ro. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat la locul cu pricina – pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia.

Citeşte şi Biciclist beat, circ cu poliţia. Râzi cu lacrimi dacă îl asculţi VIDEO

Conducătorul auto le-a relatat jandarmilor că, în timp ce conducea, un bărbat i-a lovit portiera din dreapta faţă a vehiculului, fără un motiv evident, după care a fugit. Pornind de la semnalmentele furnizate de păgubit, jandarmii au acţionat pentru prinderea presupusului făptuitor şi au reuşit să-l depisteze în scurt timp. Este vorba de un bărbat în vârstă de 47 de ani, care şi-a motivat gestul prin aceea că are probleme personale.

„Se afla în avansată stare de ebrietate, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit că, anterior incidentului ce a necesitat prezenţa jandarmilor, fusese implicat şi într-un scandal în familie. Cel mai probabil, motivul conflictului conjugal a fost acela că soţia i-a găsit şi i-a consumat o sticlă de băutură pe care el o ascunsese”, precizează reprezentantul IJJ Alba.

După cearta cu soţia, bărbatul a părăsit locuinţa extrem de nervos, iar acum este principalul suspect în săvârşirea unei infracţiuni de distrugere. Cauza urmează să fie cercetată de Poliţia Municipiului Alba Iulia.