Gestul făcut de fiul lui Sile Cămătaru, în închisoare. Nimeni nu se aştepta să facă asta

Gestul făcut de fiul lui Sile Cămătaru, în închisoare, a luat prin surprindere pe toată lumea. Dani Balint a fost condamnat cu suspendare fiindcă a condus fără permis, a lovit un pieton pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul faptei. Acesta a fost închis după ce iubita lui, Giorgiana I. a obținut un ordin de protecție împotriva sa.

12 aug. 2021, 18:31
Gestul făcut de fiul lui Sile Cămătaru, în închisoare. Nimeni nu se aştepta să facă asta
Gestul făcut de fiul lui Sile Cămătaru, în închisoare

Gestul făcut de fiul lui Sile Cămătaru, în închisoare. Acesta a fost închis după ce iubita lui, Giorgiana I. a obținut un ordin de protecție împotriva sa. Dani Balint i-a anunțat pe judecătorii care analizau cererea de punere în libertate că nu mai vrea afară, potrivit Spynews.ro.

Ia act de retragerea contestației formulate de către contestatorul-inculpat Balint Vasile Daniel, împotriva încheierii din data de 05.07.2021 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 București, pronunțată în dosarul nr. 4079/303/2021/a3. Obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, au decis magistrații.

Citeşte şi: O nouă lovitură pentru Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru. Decizie definitivă a instanţei

Gestul făcut de fiul lui Sile Cămătaru, în închisoare

Dani Balint se află în perioada de supraveghere

, după ce a fost condamnat cu suspendare. Tânărul a fost închis după ce iubita lui, Giorgiana I. a obținut un ordin de protecție împotriva sa. Ulterior, victima a fost convinsă să renunțe la acuzații.

Ia act de renunţarea la judecată formulată de victima I. GIORGIANA, faţă de pârâtul BALINT VASILE-DANIEL, însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei a onorariilor provizorii ale avocaţilor din oficiu desemnaţi pentru pârât şi pentru victimă, în cuantum de câte 250 lei.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Obligă victima I. GEORGIANA la plata către stat a cheltuielilor de judecată în cuantum de 500 de lei”, au dispus judecătorii.